vrijdag 29 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 29-7: Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 29-7:
Verstoringen: Schumannresonantie, C-klasse zonnevlam en zeer hoge X-ray pieken.


SCHUMANNRESONANTIE
Rond 12:00 uur was er een korte gedeeltelijke Schumannresonantie met een gemiddelde intensiteit van 42 amplitude. Daarvoor ook korte maar verwaarloosbare pieken. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met de milde verhoogde zonnewind, zeer hoge X-ray pieken en een Chklasse zonnevlam. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk.)

ZEER HOGE X-RAY PIEKEN
Er waren zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: tussen 10:30 en 11:30 (tot ong. 200 p/cm³). Dit is echt extreem.
(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieΓ«n, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)


C-KLASSE ZONNEVLAM
Er was een C-klasse zonnevlam rond 6:30 uur (C-6.14). Dat is niet extreem hoog, maar wel pittig. En deze kwam vanaf de rand van de Zon. (Zie rode pijl). Er is geen grote zonnevlammen alert, want de meeste zonnevlekken zijn niet groot en magnetisch complex.
(Symptomen: lees symptomen als gemiddeld, maar niet extreem. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)


Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com