zondag 31 juli 2022

Probeer dit eens uit te leggen aan mensen ~ Bianca Heinen


Probeer dit eens uit te leggen aan mensen

We veranderen op moleculair niveau. (Cellulaire Transformatie)Velen van jullie hebben last van hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, voelen zich draaien en verlies van emotionele focus. Er vindt een fundamentele verschuiving plaats in uw huis, wat betekent dat we ons DNA veranderen terwijl we daarin leven. Wij zijn de gentechnici van de nieuwe wereld soort.

Tijdens de cellulaire transformatie zal de re-pigmentatie van onze huid beginnen, velen zullen ongewone vlekken zien op het huidoppervlak... Bruin , rood , wit etc. dit kan zowel bij jongeren als bij oudere lichamen voorkomen. Dit is een tijdelijke re -pigmentatie waardoor de huid op zijn ware bestemming kan komen. Dit wordt veroorzaakt door het verrijken van de bloedcelmembranen met zuurstof en dichterbij de oppervlakte komen.


We keren terug naar onze originele tijdreeks zoals we vroeger waren. Momenteel vinden de veranderingen die we allemaal voelen intern plaats binnen onze infrastructuur en we voelen ze fysiek. Deze veranderingen vinden plaats bij: celsysteem in het bloed, CNS (centraal zenuwstelsel), beenmerg, hoe de hersenen branden en hoe ze informatie van de bron ontvangen. Dit zijn de veranderingen die momenteel plaatsvinden en het zorgt voor enorme verwarring, om nog maar te zwijgen van fysieke ongemakken. Velen kunnen zeggen dat er verandering is maar we kunnen het niet in de spiegel zien. Maar, die interne verandering zal beginnen bloeden in het buitenlichaam. Hier moet eerst de fundering gebouwd worden.

Sommige mensen zullen gewichtstoename of verlies ervaren. Het lichaam weet zich aan te passen en te reorganiseren omdat dit proces volledig natuurlijk is. Dit betekent dat deze informatie gecodeerd is in de lichaamscellen. Hoe meer je je bewust bent van deze transformatie, hoe meer je het kunt ondersteunen.

Sommigen zien een verzwakking van hun immuunsysteem. Dit wordt veroorzaakt doordat het menselijk lichaam op een hogere frequentie wordt herkalibreerd terwijl het nog steeds wordt gebombardeerd door de dichte, zware materie van dit 3D-gebied. We ervaren een disbalans in ons zenuwstelsel en sommigen reageren daarop met explosies van woede, frustratie enz. Ik noem deze mensen de weerstanden die ervoor kiezen om deze transformatie te bestrijden.

We zullen verschillende soorten zenuwstoornissen zien tijdens dit conversieproces, waarbij de toename en intensiteit van het licht worden ingenomen dat nu in ons lichaam kan doordringen. Wat er gebeurt is dat er een grotere versnelling van energie wordt opgenomen door het lichaam.
En deze versnelling van energie wordt door het centrale zenuwstelsel gestuurd. Sommigen vinden het prima, sommigen niet. Wanneer we dit nieuwe lichtlichaam aannemen, zijn de meeste organen en klieren niet meer nodig en verdwijnen uiteindelijk.

Wanneer deze versnelling van energie ons fysieke lichaam binnenkomt, zal het ZNS meteen proberen om een deel van deze energie te verspreiden door het ruggenmerg uit te sturen.
Deze energie zou door de spieren kunnen stromen, waardoor spanning, pijn en krampen ontstaan. Wanneer deze energieën door de bloedvaten stromen, kunnen er beperkingen ontstaan. Wanneer ze door de huid lekken, kan het zijn dat je een abnormaal warme of koude tinteling krijgt. Ons lichaam probeert voortdurend stabiel te blijven tijdens dit proces.
Hij probeert zich af te stemmen met de verhoogde frequenties.

Ons lichaam spoelt letterlijk het oude formaat weg. We zijn bezig om iets onuitspreekbaars te bouwen. Ik heb dit al vaker gezegd, het centrale zenuwstelsel is ontzettend belangrijk voor dit proces, daarom richten de controleurs het op.

We zien de mensheid zich weg bewegen van zwaar dichte voedsel zoals vlees en zware eiwitten,
die langer in het lichaam blijven, waardoor het lichaam langer in de zware dichtheid blijft. Ook voor sommigen zal veel zware granen een probleem zijn. Onthoud dat het doel van dit proces is om ons terug naar het licht te brengen. Ik weet dat sommigen van jullie worstelen met de vertering van zware, vette, dichte voedingsmiddelen omdat die voedingsmiddelen niet trillen met hogere trillingen. De behoeften en eetlust van je lichaam zullen in dit proces veranderen. Maar iedereen is anders, dus luister naar je lichaam.
Dat betekent dat je op een dag een zwaarder, dichter eiwit nodig hebt en op andere dagen niet. Je lichaam probeert deze hogere trillingsgraad bij te houden, maar de moeilijkheid in deze 3D-wereld is de vertraging die we ervaren.

We kennen en ervaren allemaal ongelooflijk gekke slaappatronen, meer zeg ik daar niet over.
Ons geheugen verandert ook. We vinden het allemaal een slechte zaak,
ons geheugen verliezen, maar wat er momenteel met velen gebeurt is dat we overstappen naar vertrouwen op onze intuïtieve kennis en minder op ons geheugen.

We ervaren intuïtieve inzichten en flitsen van herinneringen. Ik ben berucht omdat ik midden in een zin ben en helemaal vergeten wat ik daarna ging zeggen. In feite wordt het met deze cellulaire transformatie moeilijker om via het geheugensysteem naar het verleden te verwijzen. Alle nutteloze data verdwijnen uit onze geheugenbestanden. Verwijzing naar gegevens uit het verleden is handig omdat we overtuigingen uit het verleden op realiteit gebaseerd en ervaringen uit het verleden hebben geaccepteerd.
Verwijzing naar data uit het verleden gaat weg.

We gaan ook door een proces dat de sluier verdunnen heet. Naarmate dit beschermingsmechanisme dunner wordt, ontdekken we dat er geen grenzen zijn tussen ons fysieke lichaam en ons hogere zelf. Veel mensen ervaren niet alleen contact met wezens uit andere werelden, maar ook contact met je hogere zelf.

Dus, luister naar je lichaam, luister naar die intuïtieve stem, het wordt sterker en luider naarmate de sluier dunner wordt. Met dit proces van DNA-activering maken we iets absoluut geweldigs en monumentaal mee op een schaal die de meesten niet kunnen geloven.

Dit DNA-activeringsproces is wat ik "de roep van de ouderen" heb genoemd. Velen horen en voelen deze roep die ons uiteindelijk weer in balans zal brengen. We staan op het punt gedownload en geactiveerd te worden met ongelooflijk inzicht, wijsheid en kennis uit ons oude verleden en we zijn nog maar net begonnen.

Sterkte