donderdag 28 juli 2022

Historisch Besluit Tegen Verplichte Inenting Door Italiaanse Rechtbank ~ 28 juli 2022

Historisch Besluit Tegen Verplichte Inenting Door Italiaanse Rechtbank

18 Juli, 2022

Op 6 juli 2022 heeft de rechtbank van Florence een vonnis goedgekeurd [sic] waarbij de maatregel van de Orde van Psychologen van Toscane tegen een van haar leden nietig wordt verklaard, met als reden: “de schorsing van de uitoefening van het beroep dreigt de primaire rechten van het individu, zoals het recht op levensonderhoud en het recht op werk, in gevaar te brengen”.

  • De rechter oordeelde dat de psycholoog niet gevaccineerd hoeft te worden om zijn werk te kunnen doen, door vast te stellen dat:
  • deze middelen besmetting en overdracht niet voorkomen. Daarom kan er, voor de Italiaanse wet, geen verplichting zijn.
  • Zij erkent ook dat deze stoffen ernstige bijwerkingen uitlokken. Daarom is het nog minder legitiem om iemand te dwingen zich te laten injecteren.
  • De rechter stelt de waardigheid van de mens centraal en verwijst twee keer naar de periode van het nazisme en het fascisme. Verplichte vaccinatie is mogelijk als er geïnformeerde toestemming is. Voor Covid-injecties verklaarde zij dat een geïnformeerde toestemming niet mogelijk is, omdat wij de ingrediënten en de mechanismen van deze stoffen niet kennen wegens industrieel en vermeend militair geheim.

Deze tussenbeslissing is gegrond op een ernstige conclusie: er is geen recht om een burger van het recht op arbeid te schorsen op grond van dit onwettige verzoek om inenting met deze experimentele stoffen.

Met deze historische beslissing van het Hof, “is het Risico voor het menselijk genoom nu wettelijk vastgesteld” zei Renate Holzeisen, Italiaans advocaat die zich bezighoudt met de verdediging van de Rechten van de Mens, in een interview voor een Italiaanse radio.

“Dit zou een mijlpaal kunnen zijn” zei Reiner Fuellmich tijdens de Corona commissie 113, die Renate Holzeisen interviewde.

Geen verplichting, want uit de officiële gegevens blijkt dat deze experimentele middelen infectie en overdracht niet voorkomen bij mensen die met 3 of meer Covid-injecties behandeld zijn.

De rechter verklaart allereerst dat op grond van de gegevens die gepubliceerd zijn door het Ministerie van Volksgezondheid, de AIFA (Italiaans Geneesmiddelenbureau) en de SSN (Italiaanse gezondheidsdienst), het heel duidelijk is dat deze stoffen (aka Covid-vaccins), die door de rechter meermalen als “experimenteel” omschreven zijn, besmetting door het virus niet voorkomen. Voor een verplichte vaccinatie moet bewezen zijn dat de stoffen werken.

Aangezien ze dus niet werken, kan er, voor de Italiaanse wet, geen sprake zijn van een verplichting.

De dokter die de intensive care in Verona leidt, heeft op de televisie verklaard dat alle Covid-patiënten op de intensive care mensen zijn die met 3 Covid-injecties behandeld worden.

Niemand kan gedwongen worden geïnjecteerd te worden, omdat deze stoffen ernstige bijwerkingen uitlokken en dit is gebaseerd op officiële openbare gegevens over bijwerkingen.

In de rechterlijke beslissing erkent de rechter ook dat deze stoffen zeer ernstige bijwerkingen veroorzaken die zelfs tot de dood kunnen leiden, en hij verwijst ook naar het risico van genetische mutatie.

Daarom is het nog minder legitiem om iemand te dwingen zich te laten injecteren.

De rechter verklaarde dat men het leven en de gezondheid van een individu niet mag opofferen ten bate van de bevolking, maar op grond van de openbare gegevens die van de Italiaanse en de Europese gezondheidsautoriteit komen, zijn er bewijzen dat er uiteindelijk niet eens een voordeel voor de gemeenschap is.

De Waardigheid van de mens staat in het middelpunt. Verplichte inenting is niet mogelijk, omdat er GEEN geïnformeerde toestemming is wegens industrieel en vermeend militair geheim over de bestanddelen en het mechanisme van deze injecties.

Zelfs als deze stoffen zouden werken om deze infecties te voorkomen, na de nazi- en fascismeperiode, kan het geen verplichte zijn zonder geïnformeerde toestemming.

De rechter verklaarde dat er geen enkel voordeel is voor deze stoffen MAAR zelfs al zou er een voordeel zijn, dan nog kunnen wij het individuele recht niet opofferen in naam van het algemeen belang, en de waardigheid van de mens centraal stellen.

De rechter verwees tweemaal naar de periode van het nazisme en het fascisme, naar artikel 32 van de Italiaanse grondwet, en benadrukte dat er een reden is waarom de Waardigheid centraal staat in het eerste artikel van de Duitse grondwet.

Zij legde uit dat een geïnformeerde toestemming niet mogelijk is, omdat wij de ingrediënten en de mechanismen van deze stoffen niet kennen (industrieel en vermeend militair geheim).

Wij herinneren aan een groep Italiaanse mensenrechtenactivisten die een Freedom of Information Act hebben ingediend bij de EMA en bij de Italiaanse CaresAuthority, waarin zij vroegen om duidelijke informatie over de ingrediënten en de veiligheid van deze experimentele stoffen aka Covid-injecties. Als antwoord zei het EMA dat er geen informatie gedeeld kan worden, omdat er een militair geheim van kracht is.

In zijn beslissing stelde de rechter het zo: er zijn geen gegevens beschikbaar over deze stoffen en zelfs als wij in het openbaar om informatie vragen, krijgen wij die niet. Er is geen geïnformeerde toestemming.

In deze historische beslissing concludeerde de Toscaanse rechter dat op grond van dit alles de discriminatie van deze psychologe en haar schorsing van het werk volstrekt onwettig is. Nog voordat zij het andere deel (de Toscaanse kamer van psychologen) gehoord had, schorste zij, vanwege de voortdurende onomkeerbare schade die de eiseres geleden had en vanwege de duidelijke bewijzen, het besluit van de Toscaanse kamer van psychologen om de eiseres te schorsen en stelde zij een rechtszitting vast voor 15 september.

Maar de rechter toonde ook aan dat het niet nodig is om naar het constitutionele hof te gaan, omdat we weten dat deze stoffen (aka Covid-19 vaccin) geen infectie voorkomen. Tegenover de Italiaanse wet betreffende de verplichte Covid-vaccinatie volstaat het te zeggen dat de schorsing van de arbeid van gezondheidswerkers onwettig is, omdat deze stoffen niet doen wat de grondwet vraagt.

Verplichte inenting voor vele andere categorieën van werknemers (onderwijzers, brandweerlieden, militairen, politieagenten enz.) was reeds voorzien en voor de burger boven de 50 jaar is de verplichte inenting nog steeds van kracht.

Dit is het eerste vonnis waarmee een Italiaanse rechter de materiële waarheid heeft verklaard en het opleggen van de behandeling radicaal onrechtmatig is.

——-

LEES de uitspraak van het Hof hier.

Bron:

Vertaling: Reinier