zondag 31 juli 2022

Blossom Goodchild – Channeling Met De Federatie van Licht –31 juli 2022

Blossom Goodchild – Channeling Met De Federatie van Licht –

30 juli 2022

Federatie van Licht: Laten wij voor de verandering eens beginnen met de introducties, zullen we?

Welkom, Blossom en ieder van jullie. Veel nieuwe Zielen vinden onze aanwezigheid ‘online’, zoals jullie zouden zeggen… en veel ‘oude zielen’, in alle aspecten daarvan, blijven verheven worden door datgene waar wij ‘voor kiezen’ over te spreken.

Dit geeft ons grote Vreugde omdat het ons verlangen is te verheffen. Want door dat te doen, verheffen wij, via jullie, jullie Planeet, die nu al zo lang ‘achter slot en grendel’ zit.

Blossom: Een verandering is net zo goed als een rustpauze, zoals ze zeggen! Hallo voor jullie. Zou je willen uitweiden over ‘achter slot en grendel’? Hoewel, ik denk dat ik weet wat je bedoelt.

Federatie van Licht: Zeker. Om ‘Codes’ van een bepaald kaliber te kunnen identificeren, moet er een vrijlating zijn, een ontgrendeling, zodat een Hogere Vibratie kan doorstromen.

Blossom: Oh, dat is niet wat ik dacht dat je bedoelde. Ga verder.

Federatie van Licht: Deze Codes … niet allemaal, nog niet, genoeg voor jullie om op te merken … zijn nu vrijgegeven in jullie trillingsveld … in het algemeen.

Dit betekent niet dat ze geactiveerd en toegankelijk zijn voor iedereen, want sommigen zijn nog niet klaar in hun ontwaken om dit te laten gebeuren.

Ieder, zoals je weet, Blossom, op zijn eigen spoor en verdeelt delen van kennis om te ontwaken in zijn eigen Goddelijke moment, volgens iemands vermogen om zichzelf te herkennen … gedurende deze zeer aangrijpende en ja, we herhalen het … opbeurende tijd.

Blossom: Nou, ik moet zeggen … Codes of geen Codes, ik voel zeker een verandering in mezelf ten goede. Gewoon een lichtere ik! Een meer accepterende ik. En het voelt zeker goed. Dus, de Codes, vertel!

Federatie van Licht: Blossom, we zouden zeggen dat alles gecodeerd is.

Blossom: Alles?

Federatie van Licht: Ja. Want elke Code is van zichzelf een verhaal.

Blossom: Dat zijn een hoop verhalen! Als ik over Coderen praat, raak ik misschien de weg kwijt, maar ik wil het wel proberen. Bijvoorbeeld… welke Codes zijn net vrijgegeven/ontgrendeld? Wat is ‘hun’ verhaal?

Federatie van licht: Zij zijn van een Essentie van Lichtere Trillingen. Zij konden niet worden “vrijgegeven” totdat de mensheid een bepaalde Lichtfrequentie in/van zichzelf had bereikt, door iemands eigen ontwaken, iemands eigen persoonlijke reis.

Die tijd is NU aangebroken en er is veel blijdschap in andere rijken. Want deze specifieke Codes zijn van een ‘patent’ dat veel binnen de fysieke, mentale, emotionele, en het beste van alle ‘spirituele’ verandering mogelijk maakt, om naar de volgende fase van Verlichting te verschuiven.

Wanneer men dit voelt, erkent, aanvaardt en erkent, brengt dit innerlijk een metamorfose teweeg. Men kan niet ontkennen dat men zich helderder voelt, meer ‘In Tune’.

Als men zich met deze resonantie verbindt en er veel Dankbaarheid voor geeft, maakt het Codes vrij en activeert deze om zich in jou aan te passen … de Codes die nu in staat zijn om datgene wat doorgezonden wordt te ‘matchen’.

Blossom: We weten heel weinig van Codes … zijn ze allemaal mathematisch?

Federatie van licht: We zouden zeggen, ja, om het jullie te laten begrijpen. Toch zouden we ook zeggen, met respect, dat ze verder gaan dan dat.

Blossom: Wie heeft deze Codes bedacht?

Federatie van licht: De Goddelijkheid van het Leven.

Om het op een bepaalde manier te beschrijven, kan ingewikkeld zijn, de ‘Oorspronkelijke Codes’ werden op hun plaats gezet en door hun aard, waren zij vervolgens in staat om voor zichzelf verder te gaan met het creëren van … alle Codes.

De intelligentie van de Oorspronkelijke Codes, in/als/van zichzelf, ging aan het werk om vereiste ‘sets’ te schrijven die op hun beurt, eenmaal aan het werk, meer en meer creëerden, en meer en meer, en meer en meer, enzovoort.

Blossom: Oké. Maar, om te proberen dit te bevatten, om te begrijpen… hoe hebben we deze Codes in ons en hoe vinden ze ‘fysiek’ de overeenkomst die doorstroomt?

Federatie van licht: Ten eerste, ze ‘vinden’ niet. Ze zijn van nature vanaf het begin ‘aanwezig’. Ze wachten erop om geactiveerd te worden.

Blossom: En dat gebeurt … hoe?

Federatie van licht: Door de Ziel. Niet het fysieke Wezen, maar de Innerlijke Ziel.

Blossom: Klinkt als iets in mijn schoen!

Federatie van licht: Door de Innerlijke Ziel een bepaalde frequentie van Licht te laten bereiken.

Blossom: Door een vrolijk persoon te zijn?

Federatie van licht: Inderdaad, Blossom. Precies dat! Als iemands Licht… Lichter wordt, verandert het zijn Frequentie naar een Hogere Trillingstrekkracht. De aantrekkingskracht … is de ‘aantrekkingskracht’ die de Code oplicht die klaar staat en wacht op iemand om een Hoger Gevoel van zichzelf te ervaren.

Laat ons jullie ook informeren dat Codes nooit stil kunnen blijven staan. Dat is niet mogelijk. Alles zou ‘stoppen’ als ze dat deden. Zij zijn, zouden wij zeggen, het ‘uurwerkmechanisme’ van alle dingen.

Maar, in tegenstelling tot jullie computers en dergelijke, kunnen zij niet stoppen, of zonder batterij komen te zitten. Want zij zijn, net als het leven zelf, een continuüm.

Blossom: Het is interessant, want mensen praten over bepaalde dingen die gecodeerd zijn, maar je zegt dat alles dat is!

Federatie van Licht: Ja. Het kan niet anders. Zonder een code… is een ‘ding’ geen ‘ding’.

Blossom: Om een punt te maken … Mijn tapijt is een ding. Is het gecodeerd?

Federatie van Licht:  Ja.

Blossom: Verandert de codering van mijn tapijt voortdurend?

Federatie van Licht:  Ja.

Blossom: Ik zal nooit meer op dezelfde manier naar mijn tapijt kijken. Waarom/hoe verandert de codering van mijn tapijt?

Federatie van Licht: Zelfs als de codes niet geactiveerd zijn, moeten ze toch in beweging zijn.

Er is Codering binnenin Energie en alles is Energie, vibrerend op zijn eigen individuele Frequentie, zoals je weet.

Blossom: Maar waarom moet mijn tapijt bewegende Codes hebben?

Federatie van Licht:  Omdat het Energie is. Het ‘hoeft’ niet van Codes te veranderen, Blossom. Het is die codering die, zoals we zeiden, niet stil kan blijven staan.

Blossom: Oké. Ik begrijp dit allemaal een beetje meer. Heb geduld met mijn vragen. Ik zou me kunnen voorstellen dat een tapijt geen bijpassende Code nodig heeft, omdat het nauwelijks zijn ziel hoeft te verheffen en meer Verlicht te worden.

Federatie van Licht: Juist. Zijn codering… is gewoon… voor zijn doel om tot tapijt gemaakt te worden!

We weten dat het jouw wens is om te praten over de Mantra en de Codering daarin.

Blossom: Ja, dank je. Want je zei dat het gecodeerd is, maar ik had niet echt begrepen dat alles dat is. Wat is er precies aan de Codes in de Mantra dat zo speciaal is?

Federatie van Licht: Laten we het eerst ‘luchten’.

IK BEN HET LICHT.

IK BEN DE LIEFDE.

IK BEN DE WAARHEID.

IK BEN.

De codering van de twee woorden … IK BEN … zijn de HOOGSTE FREQUENTIES die men kan gebruiken om DE IK BEN TE WORDEN.

Blossom: Worden? Zijn we niet van/uit het … en het daarom al?

Federatie van Licht: Een goede vraag.

Het is de erkenning van de IK BEN in het zelf, die opnieuw de Codes activeert en van binnenuit verbinding maakt met de IK BEN … dat is de IK BEN.

Blossom: Focus Blossom! Dus, als de I AM Codes al deel van ons zijn … waarom moeten we dan de Mantra zeggen?

Federatie van LichtVANWEGE DE MANIER WAAROP CODES REAGEREN OP JOUW VIBRATIE.

Blossom: Ah Ha! Dat lijkt een schrijnend punt te zijn!

Federatie van Licht: Het is zo. Alles wat je bent, zegt, denkt, op reageert … dicteert hoe ‘jouw’ Codes ‘reageren’, en met welke Frequentie ze zich ‘verbinden’, afhankelijk van het GEVOEL van wat je zegt, denkt, op reageert etc.

De IK BEN Mantra … kan niet gewoon een bepaalde Code zijn … in/als/van/zichzelf …

a) Omdat het altijd verandert en

b) Omdat ELKE ZIEL VAN DE IK BEN IS … en elke Ziel resoneert binnen zijn eigen individualisme. Daarom hangt het niveau van de Frequentie bij het uitspreken van de Mantra af van de Frequentie van het individu en hoe dat reageert op zijn Trillingsmatch.

Blossom: Ik volg je, hoewel, ik weet niet zeker hoe. Ik weet gewoon niet hoe ik het verder moet aanpakken. Weten jullie dat?

Federatie van Licht:  Ja, Blossom, dat weten wij. Laten we proberen het te vereenvoudigen.

Blossom: Oh, doe dat alsjeblieft!

Federatie van Licht:  Als iemand meer begrijpt van wie hij werkelijk is… wordt zijn Frequentie hoger. Het kan niet op hetzelfde ‘niveau’ blijven als meer begrip de Codes verandert naar een Hogere staat van zichzelf.

Als de Hogere Codes geactiveerd worden, moet iemands Wezen … ook omhoog gaan. Dat kan niet anders.

En binnen die Hogere Codes, verandert/activeert het GEVOEL binnen het Ziel-Zelf, en daardoor, verandert de Codering binnen de Mantra zelf … in een Hogere vorm, die op zijn beurt activeert en verandert in een Hogere vorm … en herhaal en herhaal.

In gedachten houdend dat wanneer we Hogere vorm zeggen … dit de Ziel-Zelf in staat stelt … te ‘ZIJN‘ en te ‘verblijven’ in die Hogere vorm …

Het komt neer op … HET WETEN VAN WIE JE BENT.

Wanneer je WEET WIE JE BENT … ECHT WEET … brengt de codering in je en de bijpassende frequentie die je produceert wanneer je de Mantra zegt en Zijn … je naar een plaats die de Liefde/Liefde van de Ziel van zichzelf en ALLES WAT IS verplaatst … naar een herkenning van Thuis.

Blossom: Ik weet niet zeker hoeveel mijn hersenen aankunnen, maar het is mij onduidelijk wat JIJ bedoelt met ‘activeren’? Voor mij zou men iets ‘activeren’ door het aan te zetten op een elektrisch circuit … soort van ding.

Federatie van Licht: JA, BLOSSOM. Je pikte precies het woord op dat we wilden dat je gebruikte … CIRCUIT.

Wanneer de codering in JOU de codering van Hogere LICHT-LIEFDE bereikt/overeenkomt … licht het het circuit op.

Blossom: Ik heb het beeld van een kermis en het spel van het slaan op een koepel, met een hamer, en afhankelijk van iemands kracht, kan het naar de top gaan waardoor een bel gaat rinkelen en alles oplicht.

Federatie van Licht: Inderdaad. Een wijze analogie, Blossom.

Blossom: Nog één vraag voor we afsluiten. Wat als op sommige dagen, iemands vibratie zich niet op zijn best voelt … en niet de kracht had voor de koepel om de top te bereiken en de bel te activeren? Omdat men dat al eerder had gedaan … blijft die bel dan geactiveerd? Of moeten we hem opnieuw activeren als onze Frequentie af en toe daalt?

Federatie van Licht:  De eenmaal geactiveerde Codes blijven binnen die Frequentie. Onthoud dat er Frequenties zijn binnen Frequenties binnen Frequenties.

Blossom: Ik begrijp het. Wel, jongens … prachtig gesprek. Ik hoop dat als ik het teruglees het allemaal logisch is! Heel veel liefde voor jullie om deze boodschappen door te geven. Ze helpen mij en zovelen. In dankbaarheid. In Liefdevolle Dienstbaarheid. IK BEN.

Ik doe zelden een PS, maar toch zijn sommigen verward over de vraag of ze het woord ‘HET’ in de Mantra moeten gebruiken … bv. IK BEN het Licht enz …

Federatie van Licht: Men hoeft niets te doen als het voor hen niet in balans voelt. Wij geven het woord ‘HET’ omdat het voor ons in balans is om dat te doen.

Blossom: Mooi snel antwoord. Dank je. Cheer Ho, Chaps. Cheer Ho, voor nu.

DONATIES zijn altijd prachtige Zegeningen. Heel veel dank!
http://PayPal.Me/RainbowLight444

Website: Blossom Goodchild

Vertaling: wakkeremensen.org