zondag 31 juli 2022

OPSCHONEN EN RUIMTE MAKEN VOOR NIEUW LICHT EN BEWUSTZIJN ~ Lea van der Eem


OPSCHONEN EN RUIMTE MAKEN VOOR NIEUW LICHT EN BEWUSTZIJN

Om poorten naar nieuw bewustzijn te kunnen openen en dit bewustzijn en nieuwe licht ook inderdaad op aarde te kunnen integreren, dient er eerst ruimte gecreëerd te worden in verdichte, zware energieën. Dit doen we door licht te schijnen in donker dat we in ons lichaam meedragen, bewust te worden van het oude in ons en deze energieën uit ons lijf af te laten stromen. Door energieën van lagere trillingsfrequenties vrij te laten en dieper naar binnen te gaan, ga je meer en meer voelen wie jij bent.

Soms lijkt het een oneindig proces. Er is zoveel donker in het licht te zetten op deze wonderlijke planeet Aarde. Al eerder schreef ik over kosmische cycli en telkens blijken we weer een laag dieper te kunnen, weer meer licht te kunnen schijnen in een donkere hoek of een specifiek thema.
Dit gebeurt allemaal in onszelf. We brengen meer licht en bewustzijn op aarde door meer licht en bewustzijn in ons lichaam, in ons systeem te brengen. We verlichten van binnenuit.

Veel donker en oude energie kan naar boven komen deze Leeuwenpoortweken, in de thema's die jou het meest raken en waar je al zo lang en zoveel mee bezig bent geweest. Vaak zijn dit thema's die 'aan' zijn komen te staan in het gezin waarin je bent opgegroeid.

Velen van jullie die dit lezen (inclusief ikzelf) zijn hier met de missie om je innerlijke licht aan te zetten in donkere, zware thema's met veel verdraaiingen en moeilijk te doorziene illusies. Dit doe je door het donker in deze ervaringen te doorleven en tóch je innerlijke licht, dat in al dat donker op een waakvlam is gebleven, te herkennen en steeds krachtiger aan te zetten.

We zijn hier om Licht te integreren, te leven, te zijn, op aarde en in dit lichaam.

Het kan zijn dat je deze weken stuit op het donker, oordelen, die ooit, in dit leven of vorige incarnaties, over je heen hebt gekregen, waardoor je bent gaan geloven dat je iets anders komt brengen en iets anders bent dan Licht. Ideeën die je af hebben gehouden van zijn wie je bent en uitvoeren van je missie.
Wat er ook in jou naar boven komt, blijf helder aanwezig, laat je niet misleiden of meeslepen. Het is gewoon oude energie die opgeruimd mag worden. Veel densiteit wordt deze periode uit ons lichaam gezuiverd, waaronder uit het derde chakra (Misselijkheid is een gevoel dat daarbij kan horen.)

Wat er ook allemaal in jou gebeurt, blijf aanwezig in het weten dat het onderdeel is van de Leeuwenpoort-processen, opschonen van oude energie om ruimte te maken voor hogere trillingsfrequenties, meer licht en nieuw bewustzijn...



Lea