zaterdag 30 juli 2022

De energie van dit moment (vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Het voelt wat rustiger. Vanochtend 03.40 uur zag ik een prachtige meteorenregen.
Ik slaap met gordijnen open en werd "gewekt". Ik keek en het leek alsof er een hand sterretjes gestrooid werd over de aarde. Dit kan niet anders dan een teken zijn...

Neem hem mee in je hart. Het was niet alleen voor mij, het was voor alle mensen op aarde. Bewaar en koester dit geschenk.

De energie voelt weer open en rustiger. Er is wel een zonnevlek aan het groeien en dat kan gaan fakkelen. Dus wanneer je je vandaag ineens voelt leeglopen en je voelt je vermoeid, dan snap je wat er aan de hand is.

-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geΓ―rriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewind 336 km/s en dus geen probleem
Zonnestormen KP-2 zwak
Fotonen energie 9,85, zal dus ook niet veel problemen opleveren.
SR is constant rond de 10 Hz