donderdag 28 juli 2022

Nieuwe Maan ~ Fran Tielemans


Vandaag om 19u55 is er Nieuwe Maan, en samen met bepaalde planeetstanden kan er wel wat beweging komen in en rondom jou, en in de wereld.

De energie blijft hoog (shift-symptomen zie vorige post), (vandaag super-hoog - veel honger?) en de haast constante instroom van afgelopen maand maakt dat wat vast zat, steeds losser komt te zitten, en in de komende weken misschien wel helemaal los komt.

Je kan in deze tijd dromen hebben, waarin je healing, verzoening en/of afwerking krijgt daar waar dit in real time niet mogelijk is. Je kan plots inzien waar (of aan wie) je jezelf teveel hebt aan vast geklampt, en de behoefte voelen Γ©n je sterk genoeg voelen om het nu zΓ©lf te doen.

Een groot thema van dit jaar is 'verantwoordelijkheid nemen voor jezelf'. Je kan je goed voelen bij wat je hebt gerealiseerd, maar ook binnenin duidelijk voelen waar je nog meer verantwoordelijkheid voor jezelf mag gaan nemen - en dit zal je helpen je koers voor de laatste 5 maanden van dit jaar te bepalen.

Je kan onverwachte gebeurtenissen op je pad vinden, waardoor je zelf ook anders naar dingen gaat kijken, of je koers gaat aanpassen. Je creativiteit (het scheppen van je eigen leven) kan in stroomversnelling beginnen te komen, waardoor je zin krijgt om eens wat totaal anders te doen, om 'de sprong te wagen', om facetten van jezelf te laten zien die je eerder verborgen hield.

Het kan ook zijn dat je nu pas de moed vindt om 'rotsblokken' uit het verleden, - dingen die je hebt gedaan/gezegd, dingen die niet zijn opgelost en waarbij je nog een zwaar gevoel hebt wanneer ze in je mind komen- te healen, en daartoe concrete stappen te nemen, zodat je op die manier veel nieuwe lichtere energie in jezelf en je leven binnen haalt.

Veel rust en stilte, water, de nodige beweging, support van anderen om je heen, en vooral het contact met je hoogste zelf, maken dat je jouw context helder gaat zien, dat je heel gewoon van moment tot moment in balans kan komen, tevreden met het 'nu', en met concrete intenties en plannen om dat aan te pakken waarmee je niΓ©t tevreden bent.

Zodat je kan genieten van deze dag, dit moment, deze zomer in dit gekke jaar.

Keep the Faith,

Fran Tielemans