maandag 1 juni 2020

Wij gaan niet akkoord met 5G

Wij gaan niet akkoord met 5G


De Coronavirus waanzin heeft de discussie en protesten tegen 5G naar de achtergrond gedrukt, de enorme angst die men wereldwijd gezaaid heeft bij mensen wereldwijd de nadruk gelegd op een z.g.n. dodelijke pandemie, die achteraf niet dodelijk blijkt te zijn maar meer lijkt op een jaarlijkse influenza (griep).

5G echter is, daarentegen, wel dodelijk voor de mens, als het wordt gelinkt met de accinaties van Bill Gates, die zoals hij zelf zegt, experimentele toevoegingen bevatten ( vloeibare anochips).

Celtorens van allerlei afmetingen stralen biologisch en milieuschadelijk straling uit.  Helaas is door de huidige wereldwijde “Race to 5G” zowel de installatie van 4G als de verdichting van 5G kleine celtorens drastisch toegenomen.  Het verzet hiertegen is wereldwijd.  Sinds 2018 zijn er meldingen dat mensen en dieren ziek worden nadat 5G is aangezet (zie 1234).  Steden EN landen hebben actie ondernomen om de inzet te verbieden, te vertragen, te beperken en/of te stoppen (zie 123456789).

Hieronder de veelzeggende beelden van de protesten wereldwijd, die genoeg zeggen over de grote zorgen die de wereldbevolking zich maakt.



Laten we dus niet vergeten dat deze NEP PANDEMIE enkel in de wereld is gebracht door dezelfde personen die ook de wereldbevolking willen vaccineren en 5G willen installeren, teneinde de gehele wereldbevolking onder controle te houden.

Activist Post