vrijdag 26 juni 2020

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Vrijdag 26 juni 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Vrijdag 26 juni 2020

WOWWWWWWWWW DE MEGA GOLF VAN GISTEREN HEEFT ZICH VANDAAG NOG EENS 60x VERSTERKT!!!! 

STERK VOELBARE ANOMALIEN IN DE SCHUMANN FREQUENTIE GEEFT VEEL DRUK OP DE NERVUS VAGUS!
SR pieken tot 66Hz!! Geven druk op het skelet!

We voorvoelen al heel lang dat we duidelijk in een BREAK DOWN zitten van ons dagelijks levensritme [3D= denken -doen]!
Ook; voorvoel je al sinds een langere tijd; ''er staat iets groots te gebeuren''! 


Wat een intensiteit en dat komt binnen via onze aura en beïnvloedt onze plexus solaris! [ ragfijn zenuwstelsel]. Chakra 3 maakt overuren, hij vertegenwoordigt de celmembraam van + en - ionen. Alles in ons wordt wakker geschud tot we staan te trillen, shaken, beven en bibberen. 

Chakra 3 is als een navelstreng verbonden met moeder aarde en zuigt haar energie van plus en min ionen via onze voetzolen op en trekt deze omhoog t/m de kruinchakra om zo alles in balans te brengen. Het zuivert onderweg omhoog chakra 1, 2 en 3 intens verbonden aan ons aards lichaam. 

De enorme toestroom van neutraal geladen deeltjes [ionen]vanuit de kosmos dringt via onze kruinchakra en de wervelkolomroute[via de fontanel en het liquor/hersenvloeistof] ons lichaam binnen en beïnvloedt zo ons hele zenuwstelsel. Liquor wordt het vloeibare licht genoemd en doorspoelt onze hele lichaam. De druk die ontstaat is verantwoordelijk voor het cranio-sacrale ritme oftewel het 3e ritme naast de hartslag en ademhalingsritme. Allemaal frequenties. 

Onze hartslag gaat het snelst, de ademhaling een stuk langzamer en het cs-ritme is het traagst en kent een stillpoint dan valt alles even stil je lichaam en kan de toestroom van genezende energie je lichaam binnenstromen en deze energie overal naar toe brengen waar dit nodig is, met name op die plekken waar kwetsuren zitten! 

De frequentie van de hartslag is verbonden met de aarde en kosmische hartslag= Schumann resonantie, de basisfrequentie is 7,86 Hz, De ademhaling frequentie is verbonden aan de lucht of geest en het SC-ritme is verbonden aan het zonlicht!

Dat is de heilige oftewel heilzame en helende en zelf genezende weg die wij gaan als we in ascensie zijn. Ook een eenzaam pad omdat velen dit pad nog niet kennen omdat er vaak een crisis in je leven nodig is om dit pad te vinden dat tevens een keerpunt betekent, een omwenteling of kanteling. Dit CS-ritme is het ritme die we nu zo hard nodig hebben in deze overgangstijden. 

Onze ziel ontwaakt en roept ons nadat we zolang geleefd hebben in 3D die ons nu niet langer meer vervult en voldoening geeft.

Vertragen als een slak i.p.v versnellen, bewustwording van onze verschillende ritme's en frequenties en leren om te switchen als het nodig is. We zijn zo gewend geraakt aan 3D denken=snel en oppervlakkig ritme en dit geeft tevens een oppervlakkige opgejaagde ademhalingsritme, hoog vanuit je borst. Hierdoor draait de wervelkolom met zijn sc-ritme op slot en gaat vastzitten, scheef zitten en belemmert het de doorstroming van de heilzame energie van het vloeibare licht [liquor].

Maar dit hoogfrequente licht vanuit de kosmos dwingt ons nu om die omwenteling te maken en dit gebeurt letterlijk IN je lichaam. En alles wat vastgedraaid, scheef of op slot zat wordt nu weer in zijn gezonde vorm/figuur/model gedwongen en geduwd door deze energie-shifts van kosmisch licht. 

Dit geeft groeipijnen, groeispurten. Het instromende hoogfrequente fotonenlicht duwt onze zenuwkanalen schoon en de vastgezette afvalstoffen geven de immense piin. Het licht duwt oude vastzittende pijn uit ons lichaam via onze DNA en opgeslagen in onze cellen. 

Alles komt nu weer via oude pijnpunten=triggerpoints [fibromyalgie] vrij zodat je weer in de juiste vorm zoals je bedoeld bent gegoten wordt dmv de druk van dit immense vloeibare licht in en om ons heen!

Het geeft groeipijnen, drukpijnen, aanhechtingspijnen, overbelaste organen, zenuwstelsel en zintuigen, grieperigheid etc door de kracht en het expanderen van je kristallijnen lichaam o.i.v van de indrukwekkende instroom van hoogfrequente lichtdeeltjes! 

Durf in vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde! We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder de oude energie gloort nieuw leven!

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!!
Lees ook de inspirerende energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang 

[sinds 2000 ervaring met mijn eigen ascensie]
Heeft gewerkt als ic verpleegkundige in het UMC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten