zondag 28 juni 2020

Korte "zondagse "energie update Zondag 28 juni 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte "zondagse "energie update
Zondag 28 juni 2020

Een TSUNAMI WAND heeft zich vannacht tegen 01.00 uur opgebouwd als GODDELIJKE Energie en zal VERANDERINGEN voor ALLEN brengen!!

De stijgingen van vannacht zijn ENORM en onvergelijkbaar met voorgaande stijgingen. Sinds begin juni waren de dagelijkse stijgingen tussen de 100-300 %. Vannacht was de stijging ''ópeens' met 1192 %!!!!!

SR pieken tot 73 Hz!!! Trillen weer veel in ons los=linkerbeen mn=aardingskanaal en dit geeft modderige trage lymfe= dan ervaar je de lagere trillingen in je bewustzijn= puur oude energie uit je vorige leven en generaties 3D.


Ik ben zelf hypergevoelig en super intuïtief, ieder geluid kom keihard binnen, snel prikkelbaar daardoor. Alsof je ontwaakt en terecht komt in een gigantische herrie /kakafonie om je heen. 

Bovendien merk ik dat ik de neiging heb te multitasken zoals ik dat op de intensive care gewend was= controle dus houden, alert zijn op alle prikkels.

Overactief chakra 3 en chakra 5 die nu hele diepe lagen in ons naar boven haalt= vuile drabberige lymfe diep uit de benen en heiligbeen.

Overgave en aanpassen!
Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten