zondag 28 juni 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAGOCHTEND 28-6 ~ Manuela v/d KnaapELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAGOCHTEND 28-6: gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit en nieuwe zonnevlekken worden zichtbaar op de rand van de Zon x-ray frequentie loopt op. Magnetisch veld is nog steeds onrustig en de zonnewind is zwak. Verder is er elektromagnetische gezien niet zoveel aan de hand. Lees de uitgebreide uitleg en wat dat mogelijk voor je heeft te betekenen hieronder in de tekst.

Schumannresonantie activiteit
Er is weer gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit vanaf ongeveer 8:00 uur met een gemiddelde intensiteit die is gelopen naar ongeveer A1=amplitude 53. Datvkan mogelijk van alles in beweging zetten in je psyche en in het lichaam met ascentiesymptomen.

X-ray frequentie loopt op
En er komen weer nieuwe zonnevlekken op de rand van de Zon in het zicht, dus de lichtfrequentie neemt weer toe. Dit betekent voor ons mensen dat je kunt meesurfen op deze verhoogde lichtfrequentie en daarmee je bewustzijn verhoogd kan zijn met topervaringen.

Maar het is ook mogelijk dat je juist zwaardere deken van jezelf te ervaren krijgt om te zien en te integreren. Op zaterdagavond liep rond 22:30 de x-ray grafiek op naar het niveau van een zonnevlam van A-klasse. Dit is waarschijnlijk veroorzaakt door een zonnevlam aan de achterkant van de Zon. Verder is de zonnewind weer gewoon laag, zoals dat tijdens een zonneminimum ook hoort.

Heb het goed... 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten