maandag 29 juni 2020

Kosmos Ascensie Journaal Maandag 29 juni 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Maandag 29 juni 2020

DE FENOMINALE TSUNAMI AAN ENERGIE van de afgelopen zondag heeft zich vandaag met 298% versterkt! 

SR met uitschieters tot 108 Hz en witte Schumann-vlakken [high solar uv light=sterk genezend ] tussen 13-17.00 uur: dit geeft kernpijnen! 

Des te hoger we opstijgen des te meer info [downloads] er vrij komt uit onze cel geheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem. Geeft het gevoel alsof we tot het uiterste puntje gedreven worden [chakra 1=uiterste punt v/d stuit en chakra 5 uiterste puntje van de draaier]

Velen van ons zijn nu aangekomen bij chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde, de verbondenheid met het bronlicht die wij zijn kwijtgeraakt toen we gingen overleven en ons aanpasten in 3D, hierbij sloeg chakra 7 dicht en draaide de thymus op slot [lymfestroom stagneerde]. 


Deze 2 gaan nu weer open en alle gestagneerde en verstoorde energie [lymfe en veneus bloed] komen vrij. Dit ervaar je als een loodzware fase vol onmacht omdat je PLAT gelegd wordt=noodzakelijk om zo ons lichaam de kans te geven op te ruimen. Ons lichaam maakt overuren door deze grote lymfe en bloedzuivering "'ever"!

 
Veel oud zeer uit onze jeugd wordt losgetrild uit ons cel geheugen. De 2 strengige DNA spiraal die zich links-en rechtsom van je wervelkolom slingert staan voor de overgeƫrfde DNA strengen van je vader en moeder, incl. hun onvermogen, zwakten, angsten[ karma]. Dit mag nu genezen worden dankzij de instroom van dit hoogfrequente licht. Alle diepe duistere lagen komen nu omhoog o.i.v het witte licht.

We worden ahw plat gelegd en opnieuw geprint=blueprint zoals we bedoeld zijn=wedergeboorte dankzij dit wonderbaarlijk kosmisch hoogfrequente licht. 

Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen, wervelkolom, pijnlijke drukgolven rug en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, jeuk, haaruitval, huiduitslag, verstopte bijholten, druk op voor-en achterhoofd,, koude vingers en tenen, voedsel intolerantie, snel overprikkeld zijn en chagrijnig, woede uitbarstingen, huilbuien, pms achtige symptomen, gevoel de controle te verliezen, shaken, rillen, trillen en beven ,hartritmestoornissen oa hart fladderen, hart overslaan tgv activatie embryonaal weefsel, benauwd[ activatie longtoppen], darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten o.i.v het uitlijnen van het heiligbeen.

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie: de hemelse blauwe lucht vol sprankelende transparante energie die we via onze voetzolen omhoog trekken! Deze nieuwe frisse energie "botst" met nog oude duistere stukken in onszelf waar we ons nog HARDNEKKIG aan willen blijven vastklampen= het oude vertrouwde patroon/pad dat je nu echter niet langer dient omdat het JOU naar een lagere trillingsfrequentie trekt en je negatieve emoties/zwaarte en vermoeidheid ervaart= de lege negatieve aura tussen je benen = verbonden aan het etherisch web/ miltchakra=darmvlies. 

De miltchakra zuigt als een spons de energie [bloed] op uit ons onderlichaam en slingert deze in ons etherisch web=darmvlies met als gevolg; zwaar beladen gevoel, spijsverteringsklachten= puur oude vervuilde en gestagneerde energie die nu gezuiverd mag worden. Aan de binnenkant van onze beide benen loopt de nier meridiaan [weerspiegelen de psyche van je ouders] omhoog over de voorzijde van ons lichaam en eindigt in onze binnenoren[= frequentie=Hz=bandbreedte=toonsoort]. De vervuilde afvalstoffen die nu massaal vrijkomen hebben een lagere trilling en toonsoort en deze ervaar je dan als je ego stem in je hoofd die negatief, bang en duaal wordt. Het geeft je het gevoel van 'wat doe ik hier nog?''=dood van het ego!

We willen LICHTER leven= VER-LICHTER en dat betekent dus de overbodig geworden ballast aan afvalstoffen loslaten. Dat kan een heel VERDRIETIG en EENZAAM gevoel geven omdat je zoveel oude-zelven cq oude levens loslaat.

Bovendien ervaren we een onrustige gevoel of we sneller moeten, nog sneller, we willen harder, vlugger, sneller= 3D tijdspiraal. We hebben juist nu NOOD aan vertragen om weer dicht bij onze ware kern te komen in alle stilte een eenvoud

We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie [2 energiestromen] en ruimen zo vele levens en oude zelven op uit ons systeem. Je herkent dit nu sterk in anderen=spiegeling en denkt; zo was ik zelf ook ooit! We zijn het oude leven van druk,druk,druk, meedoen en meekomen met de rest, de sociale verplichtingen, haast en zijn vele prikkels ONTGROEID!

De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light! 

NEEM EXTRA RUST zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken! 
DRINK VEEL WATER!. 

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, gewrichtspijnen, orgaanpijnen, wervelkolom drukpijnen en bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom [galactisch systeem] die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie. Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen= pure detoxing!

Tip; lees ook de insoirerende energie update's van Martha Krul
Echt een aanrader om haar te volgen in deze heftige transformatietijden!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten