woensdag 24 juni 2020

KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL Woensdag 24 juni 2020 ~ Martha Krul


KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL
Woensdag 24 juni 2020

Een energiestijging van "'slechts"' 240 x tov gisteren die maar liefst een septilioon x gestegen was'.

Schumannpieken tot 55 Hz! [veel opgehoopte lymfe drukt nu op je nek/borst[en] hals, schouders, zeer pijnlijk tussen de schouderbladen, snel overprikkeld zijn. Hier worden we ons nu ook bewust hoe we met onszelf communiceren.

Witte Schumannvlakken zijn er tussen 13-18 uur vandaag; geven kernpijn; opeens heel prikkelbaar/geiiriteerd raken, kort lontje en het gevoel 10 dingen tegelijk te "'moeten" doen= ego mechanisme wordt actief = vecht-vlucht respons en hoog in je lichaam gaan zitten= denken doen om zo de kernpijn te omzeilen.

We worden verder galactisch gezuiverd [activatie lymfesysteem]en ons yin vat draait overuren als een wasmachine op volle toeren. Vele voorouderlijke tijdslijnen en karma worden losgeweekt, getrild, geschud en in ons bewustzijn geslingerd. Alsof we in een draaimolen zitten en blijven draaien. Er wordt letterlijk meer levenslicht [hersenvloeistof] getransporteerd naar deze oude onderdrukte stukken uit ons verleden van vele levens. Alles komt letterlijk aan het licht.


Ze liggen opgeslagen in onze heilige bekkenbodem.

Onze yang vat vindt dit helemaal niets en wil op de vlucht slaan, afleiding hebben, is onrustig opgejaagd, super nerveus en laat dat weten ook; hartkloppingen, hartritmestoornissen, benauwd, knagend hongergevoel, is hebzuchtig zoekt afleiding, wil vluchten in van alles en nog wat en is vooral erop uit om zijn angst en zijn gelijk te bevestigen. Hij wil vasthouden en is gehecht aan materiele zekerheden want dat is wat hij kent! Hij is doodsbenauwd voor de leegte, dat diepe donkere lege gat en wil dat gelijk weer volgooien met drama!

Die 2 stromen staan nu naast lijnrecht tegen over elkaar . Verstand en gevoel. Het verstand heeft altijd gewonnen maar we zijn moe en uitgeput geraakt van al die redeneringen en bangmakerij van vele generaties van onderdrukking, machtsmisbruik, schuld en schaamte. 

Grote klonten duistere energie [etherische energiecysten]worden losgetrild in ons lichaam waar deze thema's onbewust ons aandreven. Duistere geesten drukken op je angst en pijnknoppen. Het zijn de vastgezette en verstopte energiestromingen toen we vanuit ons hoofd gingen overleven en niet vanuit ons hart durfden te leven, onze intuitie!

Als je vanuit je hoofd leeft, dan zit daar ook het meeste aan bloed, en onttrek je het bloed uit je onderlichaam allemaal naar je hoofd. Gevolg; je onderlichaam krijgt te weinig bloed om volledig gevoed en gezuiverd te worden waardoor er afvalstoffen zich ophopen= zwarte duistere negatieve energie. Op die plekken voel je kou, zeer sombere gedachten, is de huid grauw, soms bevroren plekken en ze kunnen zelfs tot ziekte leiden door de verstoorde energiestroom=lymfestagnatie.

Nu leren we te voelen, ons over te geven, we kunnen niet anders en worden we gezuiverd, we dalen in naar ons onderlichaam o.i.v de kosmische instroming via de kruin. We zuiveren ons onderlichaam door onze aandacht te verplaatsen van hoofd naar buik; onze heilige plek van genezende energie!

Gevolgen van de kosmische instroom en hoge-energie stijgingen 
Je heel moe voelen.
Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd.
Het gevoel ‘vol’ te zitten, over te lopen.
Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms ‘openbarsten’).
Elkaar snel afwisselende gevoelens.
Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn.
Gespannen spieren in rug, nek en schouders.
Energie hoog in het lichaam: borst en hoger.
Spanning rond het middenrif.
Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst.
Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel.
Niet goed kunnen aarden of ‘zakken in je lichaam’.
Zwaarte in je lichaam.

Nu voel je hoe lastig het is om je normale dagelijkse bezigheden door te laten gaan. Vooral als je gewend bent te leven vanuit de oude manier, de ‘doe en denk modus’, de overlevingsstand en wilskracht en niet vanuit verbinding met je innerlijke bron.

Als je toch op de oude manier doorgaat, heb je eerder de hierboven genoemde ‘klachten’.
Je kan de nieuwe energie makkelijker ontvangen en de oude energie loslaten als je lichaam ontspannen is. Geef jezelf zoveel mogelijk rust, stilte, tijd alleen en ruimte. 

Alles wat jou een ontspannen gevoel geeft, waar jouw hoofd leeg van wordt en waardoor jij bewust in je lichaam aanwezig kan zijn, werkt ondersteunend. Luister maar naar de signalen van je lijf.

Begrip
Ik heb gemerkt dat het verlichtend werkt om meer te begrijpen van wat er op energieniveau gebeurt. Begrip laat meer licht schijnen en geeft daarmee helderheid. Maar begrip kan ook verlichting geven omdat er zwaarte weg valt. 

Tip; lees ook de prachtige en inspirerende energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten