zaterdag 27 juni 2020

Boodschap van de Pleiadiërs ~ Planeet Aarde is jouw missie

Boodschap van de Pleiadiërs ~ Planeet Aarde is jouw missie

Door Aurora Ray


Voordat je ooit voor het eerst voet op planeet Aarde zette, begreep je dat dit een missie was. Je begreep dat de aarde een heel speciale plaats in de melkweg had en dat je aan een heel specifieke missie voor het hele bewustzijn begon.

Jullie zagen deze ervaring allemaal als de grootst mogelijke uitdaging die je kon aangaan. En terwijl je wist dat er een aantal zeer donkere tijden zouden zijn, nogal wat pijn en een beetje te veel lijden, stapte je er recht op af en besloot dat dit de enige plek voor jou was.

Nu je je levenscyclus op planeet Aarde begon, begreep je ook hoe ver je zou kunnen uitbreiden. Je begreep dat de beloning voor het zijn op planeet Aarde als geen ander in de Melkweg was. En dus voel je dat de pijn en het lijden het waard waren. Misschien voel je het nu niet, waar je ook staat, maar we garanderen je dat je het voelt op het niveau van je hogere zelf en je overziel.

Je volgende missie op deze reis zal zijn om een ​​geheel nieuwe aardse ervaring voor jezelf en voor toekomstige generaties te creëren, en die ervaringen zullen niet over uitdagingen gaan. De volgende missie gaat over het ervaren van vreugde en ongebreidelde, onvoorwaardelijke liefde.
Je bent zo ver gekomen om te voelen hoe het is om van de diepten van de duisternis naar de hoogten van extase te gaan.

Het is nu aan jou om te beslissen of je aan de nieuwe missie begint. Het is aan jou hoe lang je met de driedimensionale regels speelt en wanneer je het vuurdimensionale perspectief, de vuurdimensionale frequentie, de vijfdimensionale ervaring van de werkelijkheid volledig omarmt. We weten dat velen van u zich er klaar voor voelen en we zeggen u dat u dat ook bent.

Het is allemaal een kwestie van je hart openen, je gids laten zijn en alles vergeten waarvan je denkt dat je het tot nu toe hebt geleerd.


💖 * Als dit bij u resoneert en u denkt dat iemand in uw gemeenschap baat zal hebben bij deze boodschap, deel deze dan alstublieft. *💖


A'HO
~~~~~~~~~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten