dinsdag 30 juni 2020

de opbouw naar de laatste Maansverduistering ~ Manuela v/d Knaap

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, lucht, wolk, schemering, buiten en natuur
Het is de opbouw naar de laatste Maansverduistering in bijschaduw van zondag 5 juli 2020. Die energie is weer zeer moeizaam om te integreren, omdat er energieƫn door elkaar heen lopen.

Eigen kracht opeisen
Wat er nu speelt nu Mars net zijn eigen teken Ram in is gegaan, is dat een periode afgerond is van geduld hebben en alles in een groter perspectief zetten. Dit was aan de orde toen Mars nog in Vissen stond, maar krijgt nu een radicale shift. Met Mars in Ram op weg naar een samenstand met de Kosmische wond Cheiron in Ram, is het nu nodig om acuut de eigen kracht op te eisen. Daar waar het niet klopt in samenwerkingen of waar jij je energie aan geeft, wordt super voelbaar.

Vuurkracht
Met Mars in Ram en ook nu nog sextiel met Pluto, het hemellichaam die regeert over Macht en Onmacht en de kosmische wond Cheiron (Atlantis, Lemurie, kosmische ervaringen van pijn). Deze stand is er eentje waarmee we op een positieve manier leren om het anders te doen dan in de oude tijden is gebeurd. 

Niet meer toekijken, maar handelen door je eigen kracht en basis op te eisen. Ik hoor heel veel mensen over het enorme vuur dat ze innerlijk ervaren en de bijbehorende hot-flashes, hitte aanvallen die lijken op overgangsklachten, maar dat niet zijn. Het is een diepe innerlijke transformatie die bezig is om het vuur om te zetten naar pure krachtig gecentreerde liefde en moeiteloosheid. En daarbij hoort een diep vertrouwen in jezelf.

Er doorheen gaan
Het voelt alsof we voor een doorbraak staan, waarin de bom barst. De doorgang is er een naar zachtheid en een diepe verbondenheid met je eigen Hart en manifestatie kracht. Mijn gevoel is dat we vanavond tijdens het webinar deze doorbraak/doorgang in onszelf gaan maken. Iedereen gaat dan op zijn of haar eigen manier door de transformatie heen en krijgt daarin andere processen onder ogen en te ervaren. Je bent van harte welkom om mee te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten