zaterdag 27 juni 2020

Kosmos Ascensie Journaal Zaterdag 27 JUNI 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Zaterdag 27 JUNI 2020

Bevat je het nog? 
ONVOORSTELBARE HOEVEELHEDEN KOSMISCHE ENERGIE DIE WIJ MOMENTEEL LICHAMELIJK EN GEESTELIJK HEBBEN TE VERWERKEN!!! De energie verschuivingen zijn in volle gang en in een raptempo!

Vandaag een stijging van 2000x tov gisteren en SR tot 110Hz!!

Door de intensieve instroom van fotonen energie daalt het bewustzijn middels het cranio-sacrale ritme die ons letterlijk in onze sacrum duwt om zo op te ruimen! Zo dalen we trapsgewijs af in ons aardse lichaam= het heiligbeen= de heilige=helende ruimte. Hier vindt nu de genezing plaats van alle pijn en afgescheidenheid van vele levens en generaties opgeslagen in ons DNA geheugen! 

We maken de verbindingskoorden/lijnen los met de vele stemmen van anderen= frequentiesbanden=Hz, die ons hebben beïnvloedt= deze archetypen= 3D blauwdrukken kun je nu ervaren als de denkpatronen van deze personage's in je hoofd en de daarbij overeenstemmende frequentiebanden/bereik=Hz [corresponderen met de zijstrengen van je zenuwstelsel].


We maken de navelstreng ahw los van de vorige generaties en verbinden ons met moeder aarde. Hierbij komen vele oude energieën vrij via ons galactisch systeem [lymfe-portalen gaan opengeduwd worden die voorheen dichtgedrukt waren].

Logisch dat we klachten ondervinden in ons onderlichaam. Het rekt, trekt en duwt om ruimte te maken net als bij een zwangerschap incl. de misselijkheid.
Daar vindt de grote sacrale zuivering nu grootschalig en collectief plaats. 

Pieken in de Schumann resonantie beïnvloeden je hersenen, hart en zenuwstelsel= nerveus zijn=dit komt van het woord Nervus-vagus; onze grootste transformatiezenuw die zeer gevoelig is voor het hoogfrequente licht en nu onder zeer grote druk staat= geeft gevoel van paniek, onrust, alert zijn, waakzaam, enorme onrust, stress, grip willen houden, angst voor tekorten, faalangsten, doodse gedachten stromen. De vecht/vlucht responsen dus.

Het licht wordt met de dag nu feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen], het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen, deze oude 3D energie komt dan in ons bioplasma terecht oftewel ons levenswater als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, chemicaliën].

Het aanbod aan afvalstoffen is nu extreem groot o.i.v het binnenstromende licht, dit kan je ervaren als opeens super somber en negatief worden= puur detoxen dus! Het hoort erbij!

Gedachtevormen ontstaan vlak onder onze huid; kleine wolkjes die je op je huid en vooral op benen kunt zien. Het is het capillair netwerk van onze ragfijne bloedcirculatie. De aderen zitten vol met afvalstoffen in deze ascensie tijd, vrijgekomen uit de cellen om verwijdert en afgevoerd te worden, het geeft je tijdelijk duistere en negatieve gedachten cirkels, depressie en veel weerstand= perifere weerstand van je bloedvaten. Dat zijn de signalen om RUST en DO-NO-THING te nemen! Je kunt ook merken dat je benen en voeten  meer doorbloed raken nu ze oude energie uit de cellen loslaten= oude aardse lagen/frequenties bereik.

Symptomen; immense koude rillingen en pijn in de lage -en midden rug en borstgebied,=letterlijk afzakken naar je basis, verstoorde spijsverteringssystemen en symptomen van ontgifting. Pijn en druk nek, achterhoofd en voorhoofd=ontwaken uit je reptielenbrein [hersenstam] vibrationele griep, hyper en uitgeput soms tegelijkertijd, benauwd en drukkend gevoel op de borst, zweet aanvallen,spierkrampen, pijnlijke armen/benen en verkrampte handen/voeten, last van kaken, kiezen, schouders, suizende en piepende oren, druk op voorhoofd en achterhoofd, enorme pijn tussen schouderbladen en bovenarmen= axillaire of nullijn, Hartritmestoornissen met name van het hoger hart gedeelte=boezem, activering longtoppen geven paniek en benauwdheid alsof je naar adem snakt.Baarmoeder reiniging; krampen, pms-achtige klachten, emotionele dips, onregelmatige menstruatie en wegblijven ervan = zuivering van de vele etherische ''afhankelijks-navelstreng koorden.
Veel weerstand ervaren=perifere hoge druk gevoelens alsof er een grote muur tussen jou vs omgeving staat, tussen jou en het licht. 

Een gevolg van de overvolle veneuze bloedvaten vol afvalstoffen die je ervaart als je NU in je denken-doen= hoofd schiet.

Overgave, rust en stilte= ont-prikkelen van je overbelaste zenuwstelsel geeft het lichaam de kans om op te ruimen= ver-lichten!

Je laat oude denkpatronen/gewoonten en gedragingen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren. Je neemt afscheid van de oude vertrouwde jij. Je staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie, meer licht en meer energie kan vasthouden.

Volg ook de inspirerende energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten