donderdag 25 juni 2020

Kosmos Ascensie Journaal Donderdag 25 juni 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Donderdag 25 juni 2020

Vandaag weer ENORME GROTE GOLVEN aan energie; >1800x in KRACHT gestegen o.i.v het binnenstromen van intense lichtgolven via de kruin [fontanel] en de activatie van de wervelkolom =cranio sacrale ritme. STERK VOELBAAR!!

DE ZEER KRACHTIGE & SAMENDRUKKENDE GOLVEN ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM .\MILT EN THYMUS EN ZE DRUKKEN ONZE RAGFIJNE ZENUWKANALEN OPEN waardoor al het oude opgeslagen zeer naar buiten gedrukt wordt om te zuiveren. 

Des te sterker de drukgolven des te sterker de uitstoot aan oude energie! Dit veroorzaakt ook de immense pijn [ingekapselde kernpijnen= etherische energiecysten] iedere keer weer bij een nieuwe schoonmaakronde. Des te meer we loslaten des te gevoeliger we iedere ronde worden en des te dichter we bij onze kern komen.

SR met een piek tot 33 Hz! 


SR pieken veroorzaken de enorme drukgevoelen in je lichaam en zijn zeer sterk voelbaar in je wervelkolom, schedel, nek. tussen de schouderbladen, op je borstbeen en hele skelet. Ze drukken ons letterlijk weer in de juiste vorm oftewel lichaamshouding!

PITTIGE ROLLERCOASTERS o.i.v DRUKGOLVEN ZIJN STERK VOELBAAR! MASSALE ZUIVERING IN TURBO-STAND; duizelig, misselijk, rillen, trillen, diepvrieskou, extreme hitte aanvallen en zweten als een otter, grauwe huid o.i.v de vele afvalstoffen, slaapstoornissen, benauwd, opgeblazen, diarree vs obstipatie,dizzy, veel plassen, wazig zien, grieperig, ritmestoornissen, hyperactief en daarna uitgeput zijn, snel geïrriteerd en overprikkeld zijn, enorme hoeveelheden aan negatieve gedachtestromen van onmacht en slachtofferschap komen vrij= signaal dat je aan het loslaten bent van je egopantser tussen chakra 3 en 4 ! Je wilt alleen maar huilen!

We worden flink plat gelegd , door elkaar geschud en losgetrild om zo onze blueprint [ energielichaam] te zuiveren en op te schonen van vele levens en pijn o.i.v de elektriserende energie instroom. We doorleven en zuiveren nu ook de blueprints van onze ouders= innerlijke man en vrouw=tijdslijnen.


Via onze voetzolen trekken we collectief nog restanten oude 3D omhoog van vele levens en generaties= vervuilde en gestagneerde lymfe die als een ego pantsering werkte, maar nu afbrokkelt en geen functie langer heeft. De omhooggetrokken oude energie wordt in chakra 3 geslingerd om gezuiverd te worden, dit veroorzaakt de spijsverteringsklachten..

Ons lichaam vraagt om rust, vertrouwen en overgave en zeker nu vanwege de warmte! 

Tip; lees ook de inspirerende energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten