dinsdag 30 juni 2020

DE INVLOED VAN MARS IN RAM ~ Trudy Wagenaar


DE INVLOED VAN MARS IN RAM 
Zojuist gelezen en deel het graag: Van 28 juni 2020 tot en met 6 januari 2021 loopt Mars in het teken Ram. Dat is uitzonderlijk lang, normaal loopt hij 6 weken door een teken, maar i.v.m. zijn retrograde-gang in Ram van september tot half november, blijft hij zolang door dit teken lopen.
Mars is de heerser van het teken Ram en dat maakt dat Mars zich uitstekend voelt in Ram. Dus vanaf nu gaat de daadkracht een andere wending nemen. Mars die hiervoor zorgt heeft het Vissen-teken verlaten, waarin hij zich mee liet voeren op de collectieve energie: allen samen vanuit emotionele empathie, betrokkenheid, meeleven en meelijden. Hierdoor loste zijn IK-stuk zich op in het grotere geheel.
Nu de planeet Mars het krachtige teken Ram is in gegaan komt zijn vuur weer tevoorschijn om voor zichzelf te gaan. Er is een spreekwoord dat luidt: ieder voor zich en God voor ons allen, en dat past hierbij. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen en avonturen. Tijd om vol enthousiasme je eigen weg te gaan. Dat wat je altijd al wilde doen krijg je nu de kans om aan te pakken mits je niet te impulsief en naïef te werk gaat.

NIET MORGEN MAAR NU
Het geduldige van het teken Vissen is voorbij, nu komt het ongeduld van het teken Ram, waar Mars nog een schepje bovenop doet, om de hoek kijken. Zeker nu de Corona maatregelen versoepeld worden wil Mars vooruit stoten en niet morgen maar nu! Zijn ongeduld wordt de komende tijd aardig op de proef gesteld.
De planeet Saturnus houdt Mars nog enigszins tegen de eerste dagen, dat ook frustratie kan opleveren wat op de buiten-wereld uitgeleefd kan worden. Want Mars in Ram duldt geen regels van autoriteiten meer, daar heeft hij genoeg van.
SPANNENDE EN UITDAGENDE TIJD
De planeet Mars gaat in de komende maanden ook verbinding maken met een aantal belangrijke planeten waarbij hij nog voor spannende uitdagingen komt te staan waarbij zijn plannen bijgestuurd moeten worden. Dit proces voltrekt zich zowel persoonlijk als op grotere schaal. Kortom er komt een spannende en uitdagende tijd voor iedereen aan.
Het is natuurlijk ook belangrijk om te zien waar deze transit van
Mars in je eigen geboorte horoscoop zich afspeelt.
Ik wens jullie veel nieuwe levensenergie toe
tijdens de komende maanden.
© Trudy Wagenaar
Afbeelding: Planeet Mars

Geen opmerkingen:

Een reactie posten