woensdag 4 december 2019

Energie Portaal 5e Dimensie Woensdag 4 december 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie Portaal 5e Dimensie
Woensdag 4 december 2019


De mega toename van krachtige hoogfrequente energiegolven van vandaag laten die er van gisteren alweer klein bij uitzien. We kunnen er niet omheen de enorme chaos die er in de atmosfeer voelbaar is, de gekte, drukte, angst, onrust opgejaagdheid en stress zijn voelbaar, zichtbaar en hoorbaar; alles komt dan ook ongefilterd bij ons binnen tot het zeer doet.

We worden steeds gevoeliger en ook steeds bewuster! Grote dankbaarheid en innerlijke vrede afgewisseld met omhooggetrokken oude zelven die we nu collectief afstoten en voelbaar zijn als een angst en onrustgolf. 

We hebben een sterk immuunsysteem nodig die ons goed beschermd tegen allerlei ziekmakende duistere energie. Ik voel al deze klachten en wazige ogen en heel verdrietig en pijn linksonder je sleutelbeen= thymuschakra die activeert en oud zeer dat op slot zat losmaakt en via je borst naar je maag afvoert. 


De immense drukgolven geven een drukgevoel in je lichaam alsof je platgewalst wordt of onder een drukpers ligt, zo worden de oude 3D energie uit de cellen geperst. De oude 3D energie komt aan de oppervlakte=onderhuids en zo in je bewustzijn waardoor je tijdelijk als een magneet aangetrokken word naar situaties/personen met die lage energietrilling. Ooit waren wij net zo, maar door onze zelfontwikkeling en het langzaam ontwaken uit een illusie mogen wij onze oude dwingende bange ego vorm loslaten. 
Dit gaat geleidelijk en hoe dichter we bij onze ware zelf komen des te grotere struikelblokken hij opwerpt. Het is alsof we loskomen van een verslaving aan ons ego die mn gericht is op de uiterlijke schijn wereld. En er als een mak kuddedier achteraan wil lopen. Denk hierbij aan de collectieve gekte rond de feestdagen- het massabewustzijn! 
Iedere verslaving geeft heftige ontwenningsverschijnselen en die ervaren we intens. 
Astraal kun je de 3D energie-pijlen voelen die heen en weer afgeschoten worden om je te vernietigen, klein te krijgen en onderuit halen willen. Veel macht en onmacht van vele levens en generaties die sluimerde in ons DNA komen nu in onze etherische velden. 

HET IS DE TIJD VAN COLLECTIEVE GROOTSCHALIGE OPRUIMING EN UITVERKOOP VAN 3D!!!!

Symptomen, heftige drukpijnen rondom de wervelkolom, keelpijn, dichtgeknepen strottenhoofd, wazig zien, gevoelige ogen, snel een vies vettig laagje nu ervaren als je in de lagere energie komt bv supermarkten etc, dizzy o.i.v de steeds sneller indraaiende lichtvortex, misselijk, darmklachten, vibrationele griep, verdrietig gevoel om je oude jij/vorm, krampen in onderbuik, benen en voetzolen! 
Alsof je over je oude lichaam loopt en alles wat niet meer past opruimt! Koude rillingen tot aan bevroren zijn aan toe, beven, shaken, rillen en trilen. Onze stamboom wordt letterlijk uitgeschud! Onze benen zijn verbonden met ons hersenstam= gebaseerd op overleven, hier zitten dus ook je diepste emoties!

SLOW DOWN!

Marjolein Ingrid Soulpursang