donderdag 26 september 2019

Zijn Jullie een Wereldse Mep-een-Mol Toezichthouder? / Channeling door Brenda Hoffman, 23 September 2019

Zijn Jullie een Wereldse Mep-een-Mol Toezichthouder?



Channeling door Brenda Hoffman, 23 September 2019

Voor https://lifetapestrycreations.wordpress.com


Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 20 September 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,

ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)


Sinds 2012 bereiden jullie je voor op 2020. Jullie zullen dus de komende 3 maanden nieuwe vaardigheden ontdekken. Degenen die volgen zullen niet hetzelfde ervaren omdat ze fasen voltooien die jullie eerder hebben voltooid.

En die van 3D zullen vollediger verstrikt raken in angst, woede, het onlogische, woede en pijn. Want zij accepteerden een uitdagende rol op Aarde - iedereen die 5D of hoger wenst te zijn uit het 3D-nest duwend.



Geliefden,

Wij willen de ongemakken aanpakken die jullie aanvoelen over jullie toekomst en de toekomst van de Aarde. Want ook al zijn jullie op de hoogte gebracht dat alles goed is, wordt het moeilijker te geloven dat dit zo is.

Jullie kunnen de media en soortgelijke factoren negeren, maar het zijn jullie innerlijke gevoelens die jullie niet kunnen begrijpen.


Omdat jullie bezorgd zijn over gebieden, geloven jullie dat jullie en anderen tientallen jaren geleden zijn aangesproken. Het is alsof jullie maanden hebben gewerkt om een rapport te completeren en enkel en alleen om jullie enige exemplaar te hebben vernietigd.



Jullie zijn moe van strijden, van het dragen van de wereld en jullie familie en vrienden op jullie schouders. Jullie hebben het gevoel alsof jullie een te zware last hebben als toezichthouder, want dezelfde problemen blijven opduiken met schijnbaar geen oplossing.


Moeten jullie het milieu beschermen? Hoe zit het met mensen die zonder hun toestemming worden vastgehouden? Dan is er wapengeweld als gevolg van de raciale, religieuze, sekse, economische, politieke en homofobie haat die dagelijks worden getoond. Wanneer en waar zal de volgende oorlog zijn? En als dat niet genoeg is, ontdekken jullie dat degenen van wie jullie houden, vervuld zijn van angst omdat ze hun overgang niet begrijpen, noch luisteren ze naar de verklaringen die jullie geven. Het is alsof jullie Mep-een-Mol spelen met de wereld en jullie emoties.


Jullie gingen ervan uit dat jullie nu in jullie droomwereld zouden leven met weinig of geen stress. Toch lijkt jullie stress zich dagelijks te vermenigvuldigen. Want net als het ene probleem rustiger lijkt, komt er een ander probleem dat onmiddellijke aandacht vereist.


Waar is jullie vrede? Waar is jullie rust?


De waarheid is dat jullie je behoefte om de wereld te verzorgen, er toezicht op te houden nog niet hebben losgelaten. Hoewel jullie dit toezicht, het verzorgen zouden hebben overgedragen aan jullie volgers, blijven jullie die rol vervullen naast jullie nieuwe opdrachten.


Jullie proberen alles voor iedereen te zijn. In jullie dagelijkse werkwereld zouden jullie van het label worden voorzien van iemand die niet kan delegeren. Want inderdaad, 90% van jullie zorgen zijn niet jullie rol.

Jullie zijn niet langer een verzorger/toezichthouder van de Aarde of haar bewoners. Jullie hebben andere, meer fascinerende taken om te voltooien.


Jullie dagen om toezicht te houden en te verzorgen zijn voorbij. Maar omdat jullie nog niet hebben toegestaan dat dit jullie waarheid is, zijn jullie angstig en boos. Jullie proberen te veel te doen, want jullie geloven niet dat degenen die volgen vaardig genoeg zijn om verder te gaan waar jullie waren gebleven.


Het is niet langer jullie plaats om jullie zorgen te maken over atoombommen, anderen te beschermen of de zorgen van jullie vrienden en familie.

Het zijn allemaal modi, geaardheden van het toezichthouden en verzorgen die jullie zijn ontgroeid.


Natuurlijk geloven jullie niet in onze verklaring, want jullie zijn er heel trots op dat jullie niet langer die familieleden of vrienden verzorgen, er toezicht op houden die jaar na jaar in dezelfde situatie lijken te verkeren.

Wat jullie nog niet hebben aangepakt, zijn jullie gevoelens van vergelijkbare aard.


Jullie waren waarschijnlijk bezorgd over het milieu en de mensheid al van decennia geleden. Want zo was jullie sleutel tot dit leven.

Maar jullie blijven zo diepgeworteld in die bezorgdheden dat het moeilijk is om die kwesties over te dragen aan jullie volgers, of, als jullie willen, de volgende generatie lichtdragers.


Jullie enige echte verantwoordelijkheid, ongeacht hoeveel anderen jullie smeken om terug te keren naar jullie vorige rollen, is jullie vreugde te vinden en te volgen. Jullie zorgen te maken over de Aarde, het milieu of de mensheid is niet langer verblijdend voor jullie.


Wij, van de Universums, hebben jullie hetzelfde maand na maand verteld. Toch heeft onze informatie er niet toe geleid dat jullie weten dat zorgen niet verblijdend zijn. Dat jullie volgers in staat zijn om verder te gaan waar jullie waren gebleven. Toegegeven, zij benaderen problemen misschien niet zoals jullie zouden doen, maar dan of maar toen, jullie weten al jaren dat alle paden uniek zijn.


Jullie oplossingen voor de wereld zijn gebaseerd op 3D. De oplossingen van jullie volgers zullen veel verschillen. Want hun lens is van de toekomst en die van jullie is van verleden tijd. Niet in termen van jullie vreugde, maar in plaats daarvan hoe problemen op te lossen die voor jullie lastig blijven.


Jullie rol in dit leven was om jullie zelf en de Aarde van 3D naar verder te verplaatsen. Jullie hebben die moeilijke taak voltooid. Toch vragen jullie je nu af wat jullie verkeerd hebt gedaan en hoe jullie die misstanden kunnen oplossen.


Jullie hebben alles geweldig goed gedaan. Degenen die volgen hebben de puzzelstukjes voor die gebieden die jullie zorgen baren.

Jullie zijn Schepperwezens. Dus jullie hebben de Nieuwe Aarde geschapen. Nu is het tijd voor jullie om iets te creëren dat alleen van en voor jullie is.

En jullie zullen weten wat dat iets is door de vreugde die het jullie geeft.


Niet langer is het nodig dat jullie je vreugde verbergen voor degenen die het misschien niet begrijpen. Want die acties waren van 3D.

Jullie zijn niet langer van 3D, noch zijn jullie volgers. Laat hun de rollen vervullen die zij voor dit leven hebben aangenomen, net zoals wij dat deden.

Zullen jullie volgers proberen jullie hulp te krijgen bij de problemen die zij moeten oplossen? Natuurlijk. Net zoals jullie oplossingen van ons blijven vragen. Maar zoals voor jullie waar is, moeten degenen die volgen hun plaats opeisen zonder jullie tussenkomst of coaching.

Ze zijn bekwaam genoeg om door te gaan. Zo is het, zodat jullie kunnen creëren, om te verschuiven naar de volgende stap.


Natuurlijk willen jullie dat wij jullie vertellen wat jullie volgende stap is.

Dit kunnen wij niet doen. Want het is jouw/jullie stap in de Schepping op jouw/jullie unieke pad. Niemand, en al helemaal niet wij, van de Universums, weten waar dat pad naartoe zal leiden.

Het enige duidelijke dat we kunnen doorgeven, is dat het niet te maken heeft met van iemand of iets te verzorgen of toezicht te houden.

Doorgaan met dit zal alleen maar leiden tot uitputting.


Jullie zijn niet langer verantwoordelijk voor de Aarde of ieder aards wezen.


Jouw, jullie rol is te creëren. En jouw, jullie unieke vreugde zal tot die creaties leiden. Wij weten wat jullie niet zijn. Maar niet wie jullie worden.

Iets wat alleen jullie kunnen ontdekken via jullie vreugde.

Zo zal het zijn. Amen.