woensdag 25 september 2019

Uittredingen uit het lichaam- een verschijnsel dat steeds meer voorkomt bij de lichtwezens die wij nu zijn ~ Sandy Korffje


Mensen kunnen meer uittredingen ervaren naarmate de transformatie van de cellen verder gaat. Daardoor zal dit verschijnsel op gegeven moment maatschappelijk beter geaccepteerd worden en zelfs als heel prettig worden ervaren. Ook zal het toenemen omdat de sluiers tussen de dimensies steeds dunner worden. En zoals intussen bekend is er sedert 26 februari j.l. een Lichtpoort geopend met de Goddelijke Rijken. Dit geeft ongekende mogelijkheden. Weliswaar zullen degenen die er klaar voor zijn eerst een aanpassingsperiode door moeten, maar steeds meer kunnen kontakten met deze hogere Rijken deel uitmaken van onze ervaringen.
Ook onze slaap en droompatronen zijn aan het veranderen. We verschuiven niet voor niets naar de realiteit van een hogere dimensie. Dit veroorzaakt een verwarring in ons tijdsbesef en het lichaam behoeft de slaap niet meer op dezelfde vaste tijden. Je slaappatroon kan totaal verstoord zijn. Soms kun je het met veel minder slaap doen en soms raak je maar niet uitgerust. Soms wil je lichaam overdag rusten en ‘s avonds kun je de slaap niet vatten. Veel mensen worstelen met dit probleem omdat het invloed heeft op je gedragingen en je prestaties.

Probeer zoveel mogelijk gehoor te geven aan de momenten wanneer je lichaam om rust vraagt. Als het even uitkomt neem het ervan. Door de transformatie is het ook noodzakelijk om rustperioden in te bouwen en geen extra uitputtingsslag te leveren. Wanneer de meest intensieve transformatie achter de rug is zal ons lichaam met veel minder slaap genoegen nemen en toch heel veel extra energie overhouden. Tijdens de transformatie moeten we echter de tijdelijk verzwakte cellen ondersteunen in hun veranderingsproces. Wat zal gebeuren is dat wij de vrijkomende tijd (door minder te slapen) niet zullen gebruiken voor een vergroting van onze drukke derde dimensie bezigheden.
Deze vrijkomende tijd zal besteedt moeten worden voor het hogere aspect van jezelf. Op fysiek niveau zal je deze tijdwinst waarnemen, maar op onderbewust niveau zal je beginnen om meer tijd te besteden aan je verlichting. En daar zal de ervaring van dag en nacht een totaal andere zijn.
Je dromen kunnen daarom soms zo overrompelend zijn. Je bewustzijn verschuift regelmatig tussen meerdere realiteiten en dat kan verwarring opleveren en extra vermoeidheid. Tijdens deze nieuwe fase is het van uitermate belang om de tijd die je doorbrengt achter de televisie en de radio te verminderen. Zo voorkom je dat een deel van jezelf niet los kan komen van deze realiteit. Ook het verminderen van het elektrische licht zal je op den duur als prettig ervaren. In onze wereld zal er een vermindering van materiƫle noodzaak ontstaan en een vermeerdering van de tijd die we besteden aan spirituele ontwikkeling.