woensdag 18 september 2019

EEN BELANGRIJK GEDEELTE UIT HET ARTIKEL VAN AARTSENGEL MICHAEL


EEN BELANGRIJK GEDEELTE UIT HET ARTIKEL VAN AARTSENGEL MICHAEL OMTRENT HET ETHERISCH LICHAAM. DIT DEEL HEBBEN WIJ NU STERK MEE TE MAKEN. WANNEER JE DIT niet WEET BENADER JE NOG VANUIT DE LAGE 3E DIMENSIE JE SYMPTOMEN 
Het is van vitaal belang dat je begrijpt dat er in de lichamelijke vorm van iedereen subatomaire donkere kristallen zijn die resoneren met de gedachtevormen met lagere frequentie. Deze kristallen zitten vol met negatief afvalmateriaal dat is gecreëerd en nagebootst gedurende vele levens, waarvan sommige overgeërfde negatieve patronen zijn die je hebt meegebracht in de fysieke vorm om te genezen.

Het onderbewustzijn - je subjectieve geest - maakt deel uit van het Etherische Lichaamsbewustzijn en registreert en slaat alles op wat je ervaart, wat je emotioneel ziet, hoort, denkt en voelt. Het onderbewustzijn neemt alles letterlijk, en het maakt niet uit of je een gebeurtenis hebt meegemaakt of het je gewoon levendig hebt voorgesteld, het onderbewustzijn registreert het als feit. Daarom is het zo belangrijk om negatieve, slopende, vroegere herinneringen te veranderen in positieve herinneringen. Je gedachten en intenties resoneren met specifieke frequenties, en door de frequentiepatronen die je projecteert te veranderen door het gebruik van wilskracht en bewuste inspanning, zul je geleidelijk het leven, de lichamelijke gezondheid en de omstandigheden creëren die je wenst.
Je zult je bewust worden van je fysieke lichaamsbewustzijn als je Body Elemental als het ware wakker wordt en harmonieus met je begint samen te werken om geleidelijk alle misstanden te corrigeren die je in je lichamelijke vorm hebt gecreëerd als gevolg van verkeerde gedachten. Na verloop van tijd zul je geleidelijk gevoeliger worden voor de signalen van je Body Elemental. Je lichaamscellen zijn allemaal tot op zekere hoogte bewust. Sommigen zijn disharmonisch en creëren chaos en ongemak binnenin, terwijl anderen resoneren in harmonie, waardoor ze op een hogere frequentie vibreren en een gevoel van evenwicht en welzijn overbrengen. Licht metaboliseren is een belangrijk, ingewikkeld proces dat noodzakelijk is voor uw welzijn. Je zou kunnen zeggen dat je een hongerdieet hebt gevolgd van God-licht met een half spectrum.
De realiteit van de zintuigen of het fysieke lichaamsbewustzijn: wanneer je in de stroom van Spirit bent, zul je heel licht in je lichaam bestaan, vaak zonder pijn of ongemak. Je kunt een aantal verminderde lichamelijke gewaarwordingen ervaren, behalve in het Zonne-energiecentrum en vooral in het diepe Heilig Hart-gebied, waar je geleidelijk liefdevolle gelukzaligheid en vreugde begint te voelen terwijl ze voortschieten vanuit onze Moeder / Vader God. Steeds vaker zult u een groot gevoel van welzijn, harmonie en vrede ervaren.