maandag 16 september 2019

Fran Tielemans ~ Energie update


Fran Tielemans 
Het kan zijn dat je - na de hoge energie van afgelopen weekend - de fysieke, emotionele of mentale ontgifting voelt hiervan: spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, verdriet, kwaadheid, versluierd denken. 

Weet dan dat dit een fase is, en dat je mee kan werken door te laten stromen en bewegen waar dat nodig is. Gebruik je schoonmaaktools, zorg voor voldoende frisse lucht en beweging, rust wat extra. De aanloop naar de Herfstequinox kan dezelfde symptomen geven en versterken. 

Maar bovenal is dit een week waarin je kan voelen dat dingen eindelijk weer in beweging komen, dat er verandering aan de gang is, en dat je tegen begin volgende week toch een heel stuk healing en beweging ten goede kan voelen. Ook omdat Saturnus op 18/9 opnieuw direct loopt, na de retrograde sinds april, dus opnieuw ook hier iets dat wordt gedeblokkeerd. 


Je kan zoals altijd dus kiezen: ofwel je ergeren aan dingen die niet lopen zoals je het wenst, ongeduldig zijn, ongelukkig in het nu zijn, ofwel meewerken met jouw stroom: het nu aanvaarden, en kijken hoe je maximaal healing en vreugde kan vinden hier en nu. 

Je afvragen wat je jezelf aan healing kan schenken - fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. Welke laag van jezelf heeft het meeste healing nodig, en wat ga je eraan doén?
Afbeelding kan het volgende bevatten: boom, lucht, plant, wolk, buiten, natuur en water