maandag 23 september 2019

Maandag 23 September Marjolein Ingrid Soulpursang


Maandag 23 September Marjolein Ingrid Soulpursang
De week start met een gigantische vloedgolf aan hoogfrequente energie en een naderende zonnestorm.
Ons middenrifchakra absorbeert meer en meer fotonenenergie en wordt kristallijn [zuivering van de durale zak en lymfezak ter hoogte van de lumbale wervels=middenrug. Dit kan veel ongemak nu geven in en rondom je middenrif die letterlijk omhoog komt te liggen= breath of life chakra!
De darmen doorbloeden ons hele lichaam incl .hersenen en zenuwstelsel. Veel ingehouden gassen komen vrij dmv activering en ontplooiing van de onderkwab vd linkerlong. [pijn en spanning links onderaan je ribbenkas en uistralend linker nek,arm en schouder].Lang hielden we onze adem in om zo de pijn niet te hoeven voelen en duwden we deze diep weg in het onderbewustzijn.


Nu komen al deze ingehouden gassen en afvalstoffen vrij en hopen zich op in je middenrif=file en overvolle wasmachine gevoel in je lichaam. Deze koolzuurgassen geven letterlijk een spanningsgevoel en opgeblazenheid.
Huidige symptomen; vele triggers [pijnpunten] vliegen je om de oren, oude angsten en pijn die nu getransformeerd mogen worden! Zie je angsten letterlijk onder ogen[=licht]. Zo zet jij je angsten letterlijk in het licht en komt er omzetting en bevrijding van het duistere gestagneerde afval en koolzuurgassen uit de cellen in licht=energie=stroming en beweging.
Hoofdpijn tot aan migraine oiv de krachtige cranio sacrale ritme die de schedelnaden weer ritme geven, linker nek-schouder en arm pijn, veel darmklachten. grieperigheid etc. misselijk, veel behoefte aan water.
Immense hittegolven/opvliegers=transformatie, rillen, trillen, schudden en beven, bandenpijn mn in de borstkas=aanhechtingsbanden vd spieren aan het skelet.
Ook je voedsel keuze zal veranderen, steeds meer en meer behoefte aan lichte voeding, fruit en groenten. Ook sneller gevoel van verzadiging bereikt. 

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten