maandag 16 september 2019

Universele Update 16-9-2019 Door Diederick Van Lottum


Universele Update 16-9-2019
Door Diederick Van Lottum
❤️🦋
De energie.. De volle maan heeft zijn naweeën op ons en het kan zijn dat je je wat lamlendig voelt. Neem je rust. Stop met piekeren. En bekijk het later nog eens vanuit een ander perspectief. Weinig inspiratie op het moment. Het is alsof een zware doek de aarde omhult. Natuurlijk, niets zonder reden... We worden klaar gestoomd voor een periode van actie. En het definitief uitwerken van onze plannen. 🦄
Kleine baby stapjes maken uit eindelijk het grote geheel!
De afgelopen 2 weken waren ondanks de hogere vibraties voor sommigen toch best heftig! Hoe meer je probeert in balans te raken met de universele invloeden, des te gemakkelijker het je zal afgaan. 

🖤De zware doek die om de aarde heen ligt dit moment voelt als een last op onze schouders. We staan voor een punt van innerlijke en uiterlijke transformatie. De beslissing waar we nu voor staan, brengt een zware lading met zich mee.. Wanneer je er niet uitkomt. Ga dan eens terug met je aandacht naar het hart. Welke beelden krijg je te zien? Welke visioenen spreken er tot jou? 
De uiteindelijke keuze / verandering zal je zoals altijd weer een stapje dichterbij jouw grotere/hogere plan brengen. 🔎💞
Het is vaak de verantwoordelijkheid die we dragen die ons te veel kan worden. Ondanks we het echt wel aan kunnen speelt het ego hierin een grote rol. 
Mensen die totaal niet bij hun gevoel kunnen, worden nu geconfronteerd met heftige emoties. Dit kan tot uiting komen als ongepast gedrag, agressie, sarcasme, of complete onrust.🌪
Wees je bewust van dat wat je uitzend. 💥Onder de huidige energie wordt alles uitvergroot. En dat waar je je aandacht op focussed zal tot werkelijkheid ontwikkelen, en in een stroomversnelling komen. 
De planeten:💕🌏
Saturnus komt uit een retrograde de komende 48u. Dit is na een periode van 5 lange diep transformerende maanden. Kun je je nog herinneren hoe je je in april voelde?En bedenk je dan eens HOE VEEL er is veranderd sinds die maand. Mooi eh? We zijn ons zoveel meer bewust geworden van invloeden om eens heen. 
We weten nu beter waar we gelukkig van worden, en misschien hebben we het zelfs al gevonden. We weten nu ook beter, waar we beter niet mee verder kunnen gaan. En het loslaten hiervan kan een pijnlijk proces geweest zijn, maar dit heeft ruimte gemaakt voor een nieuwe fase.
Jupter straalt zijn sterke energie nu direct op de aarde af. Het zorgt ervoor dat we zullen loskomen van bepaalde situaties die ons in de greep hielden. We trillen los van alles wat ons niet langer dient. In dit proces kun jeje ongemakkelijk voelen. Is dat zo? mooi! Dan verandert er veel om jouw heen en kan het zijn dat er in de komende dagen nog meer belangrijke beslissingen moeten worden genomen, die jou in een geheel andere richting kunnen sturen.
Fijne start van een nieuwe week... #HAPPY #MONDAY 
#UniverseleUpdate
#WeesLiefVoorJezelf
Liefs Di ((  ))