vrijdag 27 september 2019

Vrijdag 27 september Marjolein Ingrid Soulpursang


Vrijdag 27 september  Marjolein Ingrid Soulpursang
Wowwww weer een megagolf aan hoogfrequent kosmisch licht komt ons systeem binnen, ons zenuwstelsel maakt overuren!. Vannacht rond 03.30 bereikte ons een mega vloedgolf aan hemelse energie die of te wel je slaap problemen en onrust gaf of te wel een diep transformerende slaap bezorgde!. De Schumannresonanties zijn aan het pieken tot meer dan 74Hz!! Dit kan je rillen, trillen, shaken en beven geven incl. misselijkheid en intense moeheid. Alles aan oude energie wordt er zo uit je gevoelssnaren [meridianen] geschud. 
Onze nekwervels zijn aan het uitlijnen en daardoor activeert de Nervus Vagus die buik en brein met elkaar verbindt. Geeft allerlei ongemakken en disbalans in chakra 4 en 5. Bij het detoxen van dit gebied kun je veel negatieve gedachten stromen ervaren en dus ook daardoordeze tijdelijke aantrekken in de buitenwereld [gelijke trekt gelijke aan]. Dit is het uitzuiveren van ons lichtlichaam oftewel liquor=vloeibaar licht. Ik merk dit aan pijn tussen schouders/nek/keel en achterhoofd en ook pijn aan bovenarmen alsof ik giga spierpijn heb en intense koude rillingen, shaken, beven, rillen en trillen=bevroren en verlammende gevoelens, hartfladderen, gevoel onder stroom te staan en hyper en passief soms tegelijk zijn.
Er wordt een lichtlichaam om je heen opgebouwd oiv dit hoogfrequente licht, deze heeft de perfecte bouw zoals een architect een blauwdruk maakt van een huis. Ons fysiek lichaam is vervormd geraakt, uit de oorspronkelijke vorm getrokken en scheef gezakt door vasthouden van oude overtuigingen, angsten en onzekerheden van vele levens en generaties. Al deze opgeslagen data in je cellen/DNA worden nu eruit getrild bij het binnenstromen van dit hoog frequente licht. Het perfecte model/figuur[ blauwdruk] kan alleen passen als het overbodige overboord gegooid mag worden, dus alles wat je nu aan klachten en ongemakken ondervind is bedoeld om weer passend te worden in wat voor jou bedoeld is! 
Ons ego is nu in paniek, onrustig, druk, overactief en opgejaagd. Hij is zo nerveus alsof er ieder moment iets heel ergs kan gaan gebeuren en reageert impulsief en dwingend alsof het onheil nadert, hij scant voortdurend de omgeving af. Als reactie hierop reageert ons hart, ademhaling en spijsvertering met een oppervlakkige ademhaling, hartkloppingen, diarree, misselijk, veel plassen =angst oftewel vechten of vluchten willen. Deze capillaire weerstand doorleef je nu intens omdat je te moe bent om in oude patronen te vallen. Want als je niet ZOOOO moe zou zijn ging je immers gewoon door met OVERLEVEN!
Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen, geeft drukpijn op de borst]]] oiv de enorme hoge lichtfrequenties die alleen nu nog maar toenemen! 
Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, hoge bloeddruk oiv de angst dat je het aan je hart hebt, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oké want daardoor doorbreek je de energieblokkades of energiecysten die soms keihard zijn oiv opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.
Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer opengaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water= de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.
Geef je over aan de hoge frequenties [ geeft je een licht gevoel] en pas je aan door goed op je energiepeil te letten! Luister je naar je hoofd=ego dan ervaar je dualiteit= moeheid en een zwaar gevoel tot aan depressie toe! 
Wees een liefdevolle moeder voor jezelf! Durf nu aan jezelf datgene te geven wat je zolang van anderen hebt verwacht!

Marjolein Ingrid Soulpursang

1 opmerking:

  1. Vergeet niet dat je word ondersteunt door jou zielsgroep , vraag om hulp ,als je het moeilijk hebt .

    BeantwoordenVerwijderen