zaterdag 21 september 2019

Fran Thielemans ~ Update



Fran Thielemans  

Deze Herfst-equinox is een goed moment om even een check-up te doen van jezelf. Hoe is je lichaam eraan toe? Je emoties? Je denken? Je spirituele lagen? 

Overal waar je balans ontdekt, mag je jezelf gelukwensen, want dan heb je dit jaar hard gewerkt - om oude lagen op te schonen, om dingen vanuit een hoger perspectief te leren bekijken en te doen, om door te zetten toen het even moeilijk werd. 

Maar je mag ook blij zijn wanneer je aspecten ontdekt waar je niét in balans bent, want dan weet je dat je je daar tenminste toch al bewust van bent geworden, zodat je het ook kan oplossen de komende maanden. Er ligt zeer veel rust en vrede klaar wanneer je tijdelijke onbalans aanvaardt, wetende dat je alle kwaliteiten hebt om later zelf evenwicht te creëren, door kleine of grote stappen de komende maanden en jaren. 


Dit is een dag om te vieren. om te vieren dat je er bént - wat nog altijd het allermooiste besef en geschenk is. Dat je lichaam goed functioneert. Dat je het bewustzijn hebt om te kunnen transformeren. 

Dat je in staat bent tot zoveel, wanneer je het jezelf maar toestaat. Dat je altijd, maar echt altijd, omringd bent door zielen die hier samen met jou naar dit leven gekomen zijn, om elkaar op het juiste moment te helpen, om een stukje te zijn van elkaars puzzel, om samen te bouwen aan een nieuwe wereld - ook al gaat dat zo frustrerend traag vanuit de ogen van het ego. 

Ik wens jullie allen een prachtige herfst toe, met veel vreugde en balans.