woensdag 18 september 2019

Korte energie-update Woensdag 18 september 2019 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte energie-update  
Woensdag 18 september 2019
Immense en extreme fotonen instroom tot diep in de cellen. We worden diep in onze kern geraakt en het duwt alle oude pijn naar de oppervlakte. Zo intens en zoveel downloads. Ik zit te rillen en te trillen achter de laptop. 
Het is een hele heftige transformerende energie en confronteert ons met ons diepste zelf. Alsof we een flinke terugslag ervaren door deze immense doordrukgolven aan hoogfrequent licht Des te sterker en doordringender de instroom, des te krachtiger de uitstroom van oude 3D energie en daar heeft ons lichaam het zwaar mee om de oude losgetrilde energie te verwerken en af te voeren en dat merk je dan aan de extreme vermoeidheid tot aan uitputting toe. 


Veel activatie van de Nervus Vagus. 
De Nervus Vagus is verbonden met het zilveren koord; de rivier van het leven vanuit ons Ziel. Het verbindt lichaam en geest met elkaar. Oftewel de etherische navelstreng verbinding tussen je lichaam en geest. Dit maakt dat er veel oud zeer loskomt als pijnpunten [lymfeknopen] die nu gemakkelijk en heel direct getriggerd worden door het minste of geringste om te mogen loslaten. Ontwaken is het doorleven en doorvoelen van het etherisch pijnlichaam en nu mogen deze zeer gevoelige speldenpuntjes op je huid gezuiverd worden. 
Hoe verder we raken in onze ascensie hoe gevoeliger de pijn zal zijn. Ooit gingen we de pijn uit de weg [ego beschermjas] en nu gaan weer er juist weer naartoe om ze te mogen loslaten/zuiveren. 
Het lymfe is sterk verbonden met deze zuivering. Lymfe is het geestes-water en hoe schoner het water hoe helderder we zien. 
Geeft veel verkrampingen mn in linker-borstkast en linkerarm, schouder en nekpijn, spier-en bandenpijn alsof je uitgerekt wordt, gevoel voortdurend onder stroom te staan, bevroren gevoelens, keelpijn die komt en gaat, kaakpijn, tanden-en kiezenpijn, verstopte sinussen, opgejaagdheid, onrust, grieperig, koude rillingen, hitte aanvallen, uitputting,benauwd, drukgevoelens borst, drukpijn wervelkolom en schedel, hartritme stoornissen, incl gespannen middenrif, huiduitslag, spijsverteringsstoornissen en darmrommelingen. 

Marjolein Ingrid Soulpursang❤️