maandag 3 december 2018

Update 3 dec 2018 ~ Ariën Hoogendijk


Weet niet wat er allemaal gaande is...maar niets voelt meer echt. Alles lijkt te veranderen, maar daardoor ook erg in de war. Alsof ik in 2 werelden functioneer..
Deze winter voelt ook anders aan...zoals alles dit jaar.


Slapen gaat moeizaam...steeds wakker rondt 4 uur..6 uur en rondt half 7, 7 uur eruit. Eerste uren veel energie, rondt half 11 slaat het in 1 keer om.

Nu ook allemaal tintelingen...koude/warme vlagen...buik erg gevoelig. Piepende oren...duizelingen...
Hoor ook van veel mensen dat men alert moet blijven buiten...dat heb ik ook gemerkt. Al 2 keer moeten wijken voor een auto die de bocht erg kort neemt. Of mensen in de winkel het hele gangpad bezet houden...lijken wel zombies af en toe.

Ongelukjes, stoten alsof er verschillende dimensies aanwezig zijn die deze wereld in een waas zetten..de grenzen niet duidelijk.
Ook vele energetische aanvallen weer aanwezig...voelt alsof de tegenkrachten wanhopig worden en alles inzetten. Ook de gedachten manipuleren...ontzettend veel mensen hoor ik hierover.

Heb de serie 'Under de dome' nog eens bekeken...waarin duidelijk wordt gemaakt dat er een intelligente energie alles kan bepalen. Maar niet ten goede....zag nu ook veel zaken terug die ook echt in deze wereld ingezet wordt.
Nederland lijkt ook onder een 'dome' te staan...er komt weinig voor in Nederland, qua natuurrampen...maar we hebben ook zeer weinig onweer gehad.

In Frankrijk en Nederland protesten geweest...gele vesten....verschillende video's bekeken. De politie is erg agressief...uit wanhoop. Een andere video laat zien dat de politie met het volk eens is..eerste wat erin mij op kwam...FAKE...zijn gewone mensen die politie kleding aan hadden. Om ons een ander beeld te geven.

Verschillende visies, verschillende dimensies zichtbaar in vele zaken momenteel...waardoor de verwarring toeslaat. Wat is nu ECHT en wat niet?????
Maar ook op andere gebieden...wie ben ik en waarvoor ben ik hier??? Op spiritueel vlak zie ik ook veel voorbij komen....waardoor de verwarring ook toeslaat.

Mensen die veel van buitenaf zoeken...om enige houvast te vinden.
Alle zekerheden vallen weg...al het vertrouwde valt weg...verwarring.

Een nieuwe tijdslijn wordt er gecreëerd...waardoor inderdaad alles wegvalt wat voor zekerheid zorgde...wat jarenlang goed en vertrouwd voelde, valt weg. Glimps van deze nieuwe tijdslijn geeft veel energie/kracht. Maar ook wat het 'kost' om deze tijdslijn open te houden, helder te houden. Alles wat er ooit is ingezet om de geschiedenis te blijven herhalen en alles wat er later is bij gekomen aan stralingen, zal ook doorbroken moeten worden. De nieuwe tijdslijn is tevens de deur naar onze werkelijke toekomst...in vrijheid/harmonie leven met de Aarde en alles wat leeft. De oorspronkelijke Aarde...niet de kunstmatige Aarde die we nu steeds ervaren... alles kunstmatig in leven wordt gehouden. Alles onder controle...divide and conquer...mindcontrol.

Wordt weinig persoonlijk gedeeld...velen trekken zich terug. Jammer, want delen is ook helen...je ervaringen delen helpt enorm.
We worden afgeleidt, verleidt...om van deze nieuwe tijdslijn af te stappen...

Wees alert....keep your eyes open...blijf bij jezelf..your gut feelings...
Vandaag ook weer zo'n dag dat alles anders voelt...zon...minder koud...vorig vroor het rondt deze tijd. Nu rondt de 11, 13 graden...voelt als Lente. De overgangen rondt 11 uur en rondt 16.00 uur is duidelijk voelbaar...ook in de nacht naar de morgen toe.

Alles is in de war en probeer dan maar eens bij jezelf te blijven...terwijl de wereld energetisch op zijn kop staat.
Ben zelf weinig met het geestelijke bezig...alleen mijn eigen aarding en energie bewust zijn en herstellen daar waar nodig is.

Lichaamsidentiteit bewuster ervaren...kennis van mijn fysieke lichaam ervaren.
Bezielen van ons fysieke lichaam...manifesteren...nieuwe tijdslijn. En dat gaat gepaard met intense periodes....intense gevoelens/emoties. Heb ook geschreeuwd wat the fuck ik hier doe...messed up world!!
Van alles komt erbij....this is not my world....this is not my life!!

Dagindeling voelt ook niet fijn, steeds zie ik mezelf hetzelfde doen...verveling...ongeduldig...gefrustreerd omdat alles zo 'doods' voelt buiten...het eeuwige wachten op iets wat maar niet lijkt te komen. OOk de vele data's die gedeeld worden, over het feit dat dan alles rustiger wordt....pppfff....afleiding, valse hoop.

Ervaren dat er een heftige ommekeer komt, wat fysiek enorm voelbaar is...mij soms in de paniek laat schieten.

Try to stay calm, focus...keep your eyes open...grounding...