zondag 16 december 2018

Aartsengel Gabriël via Shanta Gabriёl: "Niemand Heeft Macht Over Jou, Tenzij Jij Het Toelaat" / 11 december 2018 / Door Paul

Aartsengel Gabriël via Shanta Gabriёl:
"Niemand Heeft Macht Over Jou, Tenzij Jij Het Toelaat"
11 december 2018 / Door Paul

 Geliefde,
Wanneer jij je in een situatie bevindt waarin je je machteloos en minder dan een ander begint te voelen, kan dit worden gezien als een wake-up-oproep. We verwijzen hier naar elke situatie waarin jij je minder voelt, niet noodzakelijkerwijs een van duidelijk misbruik.
Als er een andere persoon is die een bepaald niveau van macht over jou wil hebben, bewust of onbewust, is jouw fysieke lichaam vaak een goede indicator dat er iets niet klopt.
Mogelijk ervaar je een onaangenaam gevoel in jouw Zonnevlecht gebied. Misschien daalt er een gewicht op je schouders en hangt je hoofd naar beneden. Aandacht besteden aan jou lichamelijke ongemak kan je helpen je bewust te worden en je in staat stellen om jezelf van de situatie los te maken.




 
Wanneer je je sterk voelt binnenin jezelf, ben je minder geneigd om in situaties te blijven die je kunnen schaden, of om anderen toe te staan ​​je respectloos te behandelen. Je hoeft niet te verblijven op plaatsen of in de buurt van mensen die je niet het respect geven dat je verdient. Het is echter ook niet nodig om woedend te reageren. Blijf zoveel mogelijk, in je hart, zegen de betrokken persoon of personen en verwijder jezelf uit de situatie.
Wanneer je je sterk van binnen en goed voelt over jezelf en gecentreerd bent, is het gebied van jouw Zonnevlecht gevuld met energie. Wanneer je begint te voelen dat het leeg is, is dat letterlijk wat er met je gebeurt. Wanneer we zeggen dat niemand macht over je heeft, tenzij je het toestaat, is dit de eerste plaats (Zonnevlecht) waar je macht wordt weggegeven. Het is nu tijd om het terug te nemen.


Soms raken mensen er zo aan gewend dat ze worden afgewaardeerd, krachteloos worden gemaakt en vernederd, ze accepteren dit als een natuurlijke staat. Dat is het niet. Elke ziel op Aarde verdient het om met respect behandeld te worden. Om sterk in jezelf te blijven, moeten er stappen worden ondernomen zodat je jouw innerlijke kracht voelt, die verbinding met het pure Licht van Spirit dat in je is.
De Zonnevlecht is het gebied dat het meest wordt beïnvloed door de krachtmanoeuvres van een andere persoon, dus de volgende visualisatie is nuttig om je middelpunt van balans te bereiken en te behouden.
Oefening:
Adem met bewust gewaarzijn in het gebied van je ribbenkast tot onder je navel. Stel je voor dat dit gebied gevuld is met de warme gloed van een enorme zon en laat dit heldere gouden licht uitstralen vanuit deze plek binnenin je om je hele wezen te vullen. Zie dan of voel dit licht bewegen van de basis van je ruggengraat naar en in de Aarde, zodat je verbonden kunt zijn met die rijke, koesterende en grondende aanwezigheid.
Ga door met het visualiseren van het gouden licht van de zon die je Zonnevlecht vult, waarbij je wordt gecentreerd met een heldere, stabiele kracht die jou in staat stelt de nodige stappen te nemen om voor jezelf te zorgen. Met het oefenen kun je putten uit de kalmerende kracht van dit licht en de stabiele aanwezigheid van de aarde wanneer dat nodig is.
Begin vandaag met jezelf te respecteren. Weet dat je een stralend kind van God bent en dat je een doel, aanwezigheid en verbinding hebt met alle Liefde in Het Universum. Roep ten allen tijde je Beschermengelen aan en weet dat je geleid en beschermd wordt door het Licht van God.
Begin je persoonlijke verbinding te kennen met een Hogere Macht, de ware kracht die alle energie bevat die je nodig hebt om te doen wat er in je leven nodig is. Vul jezelf met het gouden licht van de zon en voel de koesterende aanwezigheid van de Aarde onder je voeten. Eis jouw ware kracht op en onthoud dat je nooit alleen bent.
Je boodschap van Aartsengel Gabriël voor vandaag is:
Niemand heeft macht over jou, tenzij je toestaat dat het gebeurt.
Aartsengel Gabriel via Shanta Gabriel