zondag 23 december 2018

RUST Channeling door Brenda Hofman / 17 december 2018

RUST
Channeling door Brenda Hofman, 17 december 2018
Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 8 december 2018. http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman
Ondanks jullie vermogen om nieuwe acties te creëren, geloven jullie dat jullie onaangename taken moeten voltooien. Als jullie geen plezier beleven aan een onderwerp op school, de baan of jullie interacties met anderen, kunnen jullie die taak opnieuw definiëren, wijzigen of verwijderen. Jullie zijn vrij.
(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)
Geliefden,
Misschien trekken jullie je wijsheid in twijfel of jullie status ondanks geruststellingen van de Universums. Maak jullie geen zorgen over zulke gedachten, want jullie zullen snel genoeg weten dat jullie alles zijn wat we hebben beschreven en meer.
Wat we nu willen aanpakken, is jullie behoefte aan rust, want jullie bereiden je voor op een extreem groot energiesalvo.
Misschien lijkt de gedachte aan nog een energie uitbarsting niet zo ongebruikelijk of moeilijk voor jullie, want jullie hebben honderden energie uitbarstingen meegemaakt sinds jullie de overgang hebben geïnitieerd.
Het verschil is nu dat energie-uitbarstingen sneller optreden en jullie dieper treffen dan een jaar geleden. Want toen jullie naar 5D en verder gingen, hebben jullie het fysieke wezen dienovereenkomstig uitgebreid.
Onze waarschuwing vooraf over deze volgende energiestoot, die over enkele dagen begint, is om jullie aan te moedigen om te rusten.
Rust is niet het woord dat de meesten gebruiken voor deze tijd van het jaar, want jullie lopen waarschijnlijk her en der met het uitzoeken van geschenken, het bijwonen van bijeenkomsten tijdens deze feestdagen, het bereiden van speciaal eten en het verzenden van de feestdagen groeten, alsof elke dag nog een paar uur meer nodig heeft voor alles wat jullie wensen te doen.
Dit is wanneer de nieuwe jij op de voorgrond begint te komen. Jullie hebben niet de energie om jullie hele wezen te wijden aan de voorbereidingen van deze feestdagen. Selecteer die agendapunten die comfortabel zijn en negeer de rest. Want jullie zijn meer uitgeput dan jullie denken.
Elk jaar, in deze periode, in dit moment, zijn jullie gewend om op adrenaline te rennen - dit en dat te doen ter voorbereiding van de komende grote dag of dagen. Hoewel het moeilijk voor jullie is om toe te geven, hebben jullie nauwelijks de energie of interesse om de basis te voltooien van alles wat jullie gewend zijn om te voltooien.
Dus voelen jullie je schuldig.
Jullie moeten niet vergeten dat jullie in een ander tijd- en energieniveau zijn. Hoe zouden jullie dezelfde festiviteiten creëren als jullie griep zouden hebben of een andere aandoening die jullie dwong om bedlegerig te zijn?
Zouden jullie anderen niet willen smeken om jullie te vergeven dat jullie niet kunnen opbrengen wat jullie en zij van jullie verwachten om op te brengen? Dat is nu waar. Jullie hebben niet de energie om jullie voor te bereiden op dit energiesalvo en de 3D feestdagen/vrije dagen.
Rust uit. Dat is onze enige boodschap deze week. Rust uit. Sta julliezelf toe om niet langer het "stimulanskonijn" (een bekende batterij) te zijn dat door blijft gaan ondanks ziekte of ongemak. Stop met doen alsof jullie meer energie hebben, of zelfs vakantie (vrije dagen) spirit dan dat jullie hebben.
Het is tijd om eerlijk te zijn tegenover julliezelf en anderen.
Is het de afgelopen dagen moeilijker dan gewoonlijk geweest om de spirit te voelen van de vrije dagen, vakantie te voelen? Hebben jullie de activiteiten die jullie normaal altijd voltooiden, uitgesteld? Hebben jullie geen zin in vakantie bijeenkomsten? Sta deze indicatoren toe als jullie waarheid in plaats van de enorme feestdagen voorbereidingen, vakantie voorbereidingen die jullie al decennialang van julliezelf verwachten.
Jullie zijn een nieuw wezen in een nieuw lichaam met nieuwe innerlijke richtlijnen – het belangrijkste daarvan voor de komende dagen zijn rust.
 Zo zal het zijn. Amen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten