maandag 24 december 2018

Kosmos energie update, Marjolein Ingrid Soulpursang Maandag 24 December 2018


Kosmos energie update, met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang
Maandag 24 December 2018;


EXTREME TOENAME!!!
Een enorme toename in hoogfrequente fotonenlicht die ons doorspoelt ,deze extreme toename dringt er opnieuw aan ons aan te passen. Het legt je neer zoals je dat ook doet als je een relaxstoel pakt en een zonnebad neemt.


Alles zal veranderen als gevolg van deze gigantische energie-verhoging. Enorme krachtgolven duwen ons in ons stoffelijk lichaam en geven ons een ongekende kracht!

Ons lymfesysteem is extreem gevoelig voor lichtgolven en behoort tot ons immuunsysteem, thymus en de milt. De 2 chakrapunten van de milt liggen op je middenrif, links en rechts onderaan je ribbenbogen, aan de voorzijde van je lichaam. De milt werkt als een spons en zuigt alle energie=bloed uit het onderlichaam aan en slingert deze in chakra 3.

Het zuigt je veneuze bloed aan uit je onderlichaam vanaf chakra 2= vol afvalstoffen die zich als een schaduw zich aan je kunnen laten zien. Zij bepalen ook je gedachten stroom. Stem jij je dus af op de gebieden vanaf L2 dan stem jij je af op de afvalstroom inclusief de lage trilling. Nu worden we wakker en ons bewust dat we ons hoger hebben af te stemmen om hoogfrequente trillingen ontvangen.

De extreem hoge lichtinfusies in onze aura duwt alle gestagneerde afgewerkte lymfe uit ons fysiek emotioneel systeem.

Voelbaar zijn de pijnlijke knopen in je lichaam, een signaal dat je lichaam aan het ontgiften is! Ons immuunsysteem wordt opgeschoond tot we helder mogen zien en horen met ons hart!

We worden als nieuw en deze dagen vragen ons om liefde aan onszelf te geven door overgave, rust en respect voor het ongelooflijke dat er gebeurt!

Neem je relaxstand in en neem je fotonenbad vol van hoogfrequente licht, het zet je letterlijk in je

KRACHT!