woensdag 26 december 2018

Kosmische energie update Maandag 25 December 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang
Kosmische energie update
Maandag 25 December 2018


DE ENERGIE IS GESTEGEN TOT EXTREME WAARDEN!
Jullie zullen het ongetwijfeld al gevoeld hebben dat de energie extreme stijgingen heeft bereikt en al onze 71.000 nadi's -drukpunten- worden ingedrukt door de enorme lichtgolven via onze huid, perifeer zenuwstelsel en centraal zenuwstelsel. Kortom we kunnen een overbelast zenuwstelsel en orgaanstelsel ervaren omdat we ons opnieuw hebben aan te passen aan deze torenhoge lichtfrequenties.


We groeien naar het immense licht toe dwars door de donkere aarde heen van vele levens en generaties. Alles wordt uit de cellen gespoeld en ons lichaam heeft het er zwaar mee.

Overgave ipv drukte vd feestdagen, naar binnen keren ipv meedoen aan de massa. Het is een eenzame en heilige weg dat extra voelbaar nu is met deze feestdagen waarin we geen enkele behoefte hebben aan gedoe, gekunsteldheid, maskers opzetten en maar weer meedoen om niet afgewezen te worden. Kerst vraagt om nu om naar binnen te keren en diep in jezelf dat ene lichtje te zoeken waarvan jij gaat stralen, in al je eenvoud en in je eigen stal!

Via het Perineumcentrum wordt er nu veel nieuw licht aangemaakt. Vanuit deze centrale wordt de aanmaak van licht elke dag vermeerderd.

Het tweede chakra in de buik is nauw verweven met ons Ikbenpunt en wordt gezuiverd via de binnenstromende energie van chakra 1
Ook dit licht verdeeld zich over de andere chakra’s, waardoor deze ontspannen en in verbinding komen met hun kern.

Daardoor gaan alle chakra’s in een hoger versnelling werken. Zij draaien sneller en maken meer licht oftewel kleurtinten aan.
Het immense licht drukt op ons lichtlichaam oftewel astraal lichaam ook wel 2e huid genoemd en bevat ruim 71.000 drukpunten. Deze drukpunten zijn verbonden met de ragfijne zenuwknoopjes van onze fysieke huid. Het lichtlichaam drukt oude vastgezette pijn via de huid[ =gedachtenvormen=circulatie]naar buiten en geeft de vele ascensie klachten.

Licht trekt dus oude en vastgezette pijn in je lichaam aan en brengt deze naar het licht=transformatie. De gewonde heler in ons komt nu aan het licht oiv de ster Cheiron, we helpen en zorgen voor anderen om zo niet met onze eigen pijn bezig hoeven te zijn, dit lukt nu niet meer.

Onze eigen pijn komt eruit en we zijn zo moe dat we niet meer vanuit onze eigen wonden helpen en verzorgen kunnen. Zo helen we onze gewonde Cheiron oftewel wezenster!

Marjolein Ingrid Soulpursang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten