donderdag 6 december 2018

Op weg naar ascensie ~ Diana Cooper

                 ♥Lieve Medereizigers♥
Door weer een boek opgepakt te hebben uit mijn boekenkast: op weg naar ascensie van Diana Cooper , kwam ik een hoofdstuk tegen die ik hier op het blog plaats,omdat het veel van jullie kan ondersteunen in het proces!

In Liefde,
 ~ Janneke&Iris ~ 





De Mahatma-energie

Ik begrijp dat er energieën, of grote wezens, zijn in het universum, waarmee we een verbinding kunnen maken als we weten hoe.
Velen worden bijvoorbeeld geïnitieerd in Reiki-energie, om de wegen te leren of in de meeste gevallen te herinneren, om je af te stemmen op deze belangrijke helende kracht.

Een andere krachtige energie is de Mahatma-energie, ook bekend als de Avatar van Synthese, waarvan wordt gezegd dat die je pad van ascensie duizendmaal versnelt als je haar regelmatig aanroept.
Toen ik voor het eerst van deze energie hoorde, werd ik helemaal warm van opwinding en wist ik dat die voor mij ontzettend belangrijk zou worden. Het is geweldig je spirituele groei duizendmaal te versnellen.

Blijkbaar heeft de Avatar van Synthese contact opgenomen met de Aarde ten tijde van Atlantis en gezegd dat hij weer zou komen, als we er klaar voor waren zijn energie te ontvangen. Bij de Harmonische Convergentie waren er op de wereld zoveel mensen die baden en mediteerden voor vrede en spirituele groei, dat er een respons kwam van de Godheid, waardoor de Avatar van Synthese weer contact met ons kon opnemen.

Deze Mahatma-energie is een groepsbewustzijn, waaraan de twaalf stralen en een aantal geweldig krachtige wezens hebben bijgedragen om een groot reservoir van energie te creëren dat wij mensen nu kunnen aftappen. Mahatma betekent, zoals de bewonderaars van Gandhi wel weten grote ziel. De energie is voor iedereen zonder uitzondering toegankelijk. Ze is daardoor beschikbaar voor jou als je wilt mediteren en haar aanroepen.
Zoals volgens de spirituele wet voor elke vorm van hulp geldt, zul je de energie, als je haar wilt ervaren, natuurlijk wel moet uitnodigen.

De Mahatma-energie is de hoogste, voor ons beschikbare energie op aarde

Ondanks de grote kracht van deze energie kan ze ons niet schaden, omdat ze in stappen komt via grote wezens, en dan via onze Monade en onze ziel, naar ons geïncarneerde deel. Het is als een kosmisch elektriciteitsstation en het enorme voltage dat ons zou doden als we dat direct zouden aanraken, wordt via tussenstations afgezwakt vóór het ons met een veel lager voltage bereikt.

De Mahatma-energie fungeert als verbinding tussen ons en de Godheid. Veel mensen geloven dat ze direct verbonden zijn met de Bron en dit is inderdaad voor iedereen een mogelijkheid. Helaas maken echter, volgens Kumeka, slechts een handvol mensen op de planeet werkelijk een verbinding met de Bron. De meeste die denken dat ze dat doen, hebben in feite een verbinding met een aartsengel of hun Monade.

Tussen de geincarneerde persoonlijkheid en de ziel zijn verschillende stappen of initiaties; als je richting Monade gaat zijn dat er wat meer, en er liggen er wel honderden tussen onze Monade en de Godheid. De Mahatma-energie bouwteen brug van licht - of Antakarana - tussen ons en de Bron. Voor het eerst hebben we hoogfrequente kosmische hulp beschikbaar om deze Antakarana-brug te bouwen naar zijn uiteindelijke bestemming.
Door haar hoge frequentie helpt de Mahatma-energie ons onze frequentie te verhogen, waardoor ons ascensie-proces gemakkelijker wordt.

De Mahatma-energie is goud-wit van kleur, een indicatie dat ze een zeer fijne en hoge vibratie heeft. Als we haar inroepen stroomt ze door ons fysieke, emotionele, mental en spirituele lichaam, met andere woorden, door ons fysieke lichaam en onze aura de aarde in. Ze vibreert zacht door ons systeem tot onze energie fijner wordt. 
Ze helpt verharde en uitgekristalliseerde gedachtevormen en emotionele patronen te veranderen.

Mahatma-energie is de meest effectieve manier voor het in evenwicht brengen en het energitiseren van onze klieren. Onze klieren houden ons jong en seksueel alert, houden ons immuunsysteem gezond en onze stofwisseling in balans. De hypofyse maakt hormonen aan die ons jong houden of die , wanneer we de collectieve overtuiging over ouder worden delen, ons doen verouderen. Als we de Mahatma-energie  vragen onze hypofyse in evenwicht te brengen en te energetiseren, is het belangrijk deze klier te vragen om levens-en verjongende hormonen in ons lichaam te brengen en te stoppen met het afscheiden van degeneratieve hormonen.

Hoe meer we als geïncarneerde zielen van deze Mahatma-energie  hierheen roepen, des te lichter wordt de aarde, want de goud-witte vibratie stroomt door ons heen om de planeet te helen en te spiritualiseren. Als we deze energie bereiken, gebruiken we onze potentie om de aarde sneller naar haar ascensie te brengen. Hoe meer mensen, die weten over de Avatar van Synthese, er een beroep op doen, des te sneller zal het bewustzijn van iedereen omhoog gaan.

Ik heb veel gehoord over deze verbazingwekkende energie en er in mediaties honderden mensen naar toe geleid. Velen hebben de eerste keer dat ze haar inriepen dezelfde ervaring gehad als ik - een gevoel van helemaal in vuur en vlam staan. Andere keren voelt het heel zacht, als een vloeiende elektrische stroom, maar ze is altijd krachtig.
 Je kunt haar tot driemaal per dag aanroepen. Deze ongelooflijke energie helpt ons ons lichtlichaam sneller, krachtiger en efficiënter op te bouwen dan ooit eerder mogelijk was. Omdat ze zo'n hoge frequentie heeft, wordt ons lichtlichaam een kosmisch of monadisch lichaam. 

 We kunnen de Mahatma-energie vragen ons te helpen met persoonlijke problemen. We kunnen haar mentaal sturen naar alles wat een oplossing behoeft. We kunnen haar naar anderen sturen voor healing. 
Gebruik gebed, meditatie, visualisatie en affirmatie om de Mahatma-energie aan te roepen, doe er een beroep op en vertel iedereen erover.
Hier is een eenvoudige manier om de Mahatma-energie uit te nodigen met je te werken:"Ik roep nu de Mahatma-energie op, door mijn lichaam en mijn aura de aarde in te stromen en mij in staat te stellen mijn leven te gebruiken in dienst van het Goddelijke." Je kunt haar misschien visualiseren als een goud-witte straal, die door en om je heen komt en die je dan stuurt waarheen je maar wenst.

Volgens Joshua Stone in het boek The Ascension Manual, kan sinds de Harmonische Convergentie, waar Goddelijke dispensatie werd verleend voor het aanroepen van de Mahatma-energie, een mens zich theoretisch binnen één leven ontwikkelen van een tweedegraads geïnitieerde tot een Galactische Avatar. 

 Stone suggereert een aanroep van de Mahatma-energie die hem door Vywamus is gegeven: "Ik kies er voor een diepe penetratie van de Mahatma-energie in mijn hele energiematrix te vragen en te accepteren, waardoor er een volledige, open straling van mijn Goddelijke zelf kan zijn, in dienst van Al-Wat-Is, laat het nú geschieden". 


                             Oefening-visualisatie 
                      voor het energetiseren en in 
                       balans brengen van de klieren

 1.  Ontspan.
2    Roep de Mahatma-energie aan.
3    Voel of verbeeld je dat de goud-witte straal naar beneden komt 
      van de kosmos in je kruinchakra. Vraag hem je pijnappelklier 
      te ontspannen, in balans te brengen, te energetiseren en te helen      Je kunt je deze klier voorstellen als een klein balletje of op een
      andere manier. Voel hoe hij in de Mahatma-energie wordt 
      gehouden en gekalmeerd.
4    Ga naar beneden naar je derde oog en laat de hypofyse door-
      stromen met Mahatma-energie. Vertel de hypofyse alleen 
      verjongende hormonen uit te scheiden, die je jeugdig, soepel, 
      open van geest, gezond en vitaal houden.
5    Ga verder naar je keelcentrum en voel hoe de schildklier door
      de Mahatma-energie wordt gekalmeerd en geheeld.
6    Herhaal dit in het hartcentrum met de thymusklier.
7    En in de plexus solaris met de alvleesklier.
8    Doe dit in het sacrale centrum met eierstokken en teelballen.
9    Herhaal dit in het basiscentrum met de adenalineklieren.
10  Laat de goud-witte Mahatma-energie via benen de aarde in
      stromen en de aarde vullen met spirituele energie.
11   Stuur haar naar iedereen die haar nodig heeft.
12   Sluit je chakra's.

Hopelijk hebben jullie hier iets aan.....heel veel Liefde♥