vrijdag 7 december 2018

Dinsdag 04 december 2018 ALLES DOET ME DUIZELEN, WAAR BEN IK, WAAR GA IK HEEN EN HOE KOM IK TERUG? Geschreven door: Ariën Hoogendijk.



Dinsdag 04 december 2018
ALLES DOET ME DUIZELEN, WAAR BEN IK, WAAR GA IK HEEN EN HOE KOM IK TERUG?
Geschreven door: Ariën Hoogendijk.


Ik lees vaak dat mensen schrijven...als je zegt dat je vele processen intens vindt...dat je met de stroom mee moet gaan. Ja dan wordt het ook minder intens...snap ik...
Een aantal mensen oordelen vrij snel...terwijl er intense gevoelens worden gedeeld.


Jaren terug was dit nog veel erger...wat een oordelen werden er geveld door mensen die dit niet kunnen/willen begrijpen. Of invoelen..doorvoelen...
Dat is inmiddels enorm veranderd...elkaar kunnen ondersteunen door je diepste gevoelens/ervaringen in het openbaar te delen.

Want dit alles laat zien wie je werkelijk bent..er niet om heen draaien, of verbergen..nee uiten is zeer van belang in deze tijd.
Compassie voor elkaar...door het delen voelde ik de liefde, verbondenheid met elkaar.

Het is niet altijd positief wat je ervaart, velen gaan door zeer intense processen heen, vol van pijn/verdriet...dat wordt ervaren...en begrepen en dan loslaten.

Zoals gisteren, een dag die zeer extreem was voor velen....je zit of doet iets en ineens een tsunami van energieën die je hele aura in beweging zet. Lijkt alsof de Aarde onder je voeten wordt weggeslagen...je ergens aan vast willen houden, maar er is niets om je aan vast te houden. Je lijkt te zweven door de dimensies heen...onbekende. Daar waar geen zekerheden zijn en niet vertrouwd aanvoelt. Omhoog getrokken wordt om de energieën vanuit een hogere dimensie te ontvangen en deze te integreren. Door verschillende levels heen gaat en daar waar nog blokkades zit, weerstand voelt. Daardoor kan er paniek reacties ontstaan..

Alles doet me duizelen...waar ben ik, waar ga ik heen en hoe kom ik terug?
Tsunami van energieën die eerst onze aura raakt, volop in beweging zet...als enorme golfslagen door ons systeem razen...

En de laatste tijd dit ook fysiek enorm voelbaar is, via de chakra's.
Alles werd ook versterkt gisteren...alles wat in je innerlijk aanwezig is...je angsten, je liefde, je verdriet, je twijfels, je onzekerheden en ook boosheid.

Als mensen zeggen 'ga niet in strijd met jezelf, met de stroom mee gaan' zegt ook dat men op andere levels verkeert. Want mij maak je niet wijs dat er een aantal mensen al zover ontwikkeld zijn die deze extreme energieën kunnen dragen. Zeker als men een baan heeft...geen ruimte hebben om dit alles toe te laten...

Het is nu pas de tijd dat mensen dit alles kunnen dragen...zover zijn we al. Na jarenlange geestelijke ontwikkeling...bewustwordingen.
Compassie is wat er nu van belang is....delen met elkaar zodat we niet het gevoel hebben dat we alleen in deze wereld staan..tis een tijd van extremen, op alle vlakken..

Gisteren sprak ik met iemand, en een seconde daarvoor kreeg ik ook die ingeving...dat dit alles voelde als het moment van 'ontwaken' het punt dat ik geestelijk ' wakker' werd en ook enorm verward was...deze wereld als vreemd ervaren werd. Een crisis situatie...die ervoor zorgde dat ik opgenomen moest worden.

Overspoeld werd door allerlei beelden...gevoelens/emoties werden opgeschreven aangezien dit mij enorm zou overspoelen. En daarbij muziek op mijn oren...geestelijk ontwikkelen, wie ben ik werkelijk...en alle kwaliteiten bewust. Vorige levens...andere dimensies. Reizen door de dimensies..sjamanisme. En ook de vele aanvallen van het niet gewenst zijn in deze wereld.

Nu is dit omgedraaid, geen beelden, maar allemaal gevoelens/emoties ervaren...het nu pas allemaal integreren in mijn lichaam. Daarbij de tegenkrachten sterker ervaren, die hier aanwezig zijn...dus andere vormen. De methodes die ik weer her-innerd heb, worden ook in een andere vorm gegoten.
Alleen het 'zingen' blijft aanwezig..andere talen spreken, aangezien dit talen van het hart zijn...
Dansen ook...je lichaam laten uiten hoe we ons voelen...

Kan enorm genieten van de ochtend en avond wandelingen...de stilte is zo heerlijk...ook omdat het donker is. Niet teveel indrukken/prikkelingen ontvangen...alleen vanuit gevoel. Vogels die fluiten...de wereld wordt wakker..of de mensen komen tot rust in de avond. Momenten die zo welkom zijn in deze gejaagde wereld..Waar ik nu mee aan het werk ben is waarom de overgangen zo intens ervaren worden...rondt 11.00 en tegen het eind van de middag..zijn deze gemanipuleerd? Het zijn dimensies die overgaan...de energie daarvan enorm veranderd..

Daar bij stil te staan, zal ik tot de antwoorden komen...en daardoor deze overgangen beter te hanteren zijn...


Keep on walking....we are not alone....


Ariën Hoogendijk.