zondag 10 september 2023

Weet wat je voelt (vanochtend) Martha Krul


Weet wat je voelt

Vanochtend weer een zonnevlam aan de achterzijde van de zon. Ook waren er een paar aan de voorzijde voorafgaand aan die sterkere aan de achterzijde. Het kan je onrustig gemaakt hebben en je slaap kan daardoor verstoord zijn.
Citaat Aarde in chaos! – Door dr. Schavi M. Ali
Onze aarde verkeert in dramatische beroering nu tektonische platen worden omgedraaid, tegen elkaar botsen en de planeet verbrijzelen.
Een aardbeving met een kracht van 6,8 (sommige seismologen geloven dat het niveau hoger was) heeft gisteren het land Marokko verwoest.
Meer dan 1.000 mensen zijn overleden en honderden anderen raken gewond. Het epicentrum lag in de historische stad Marrakesh. Op 4 februari van dit jaar zullen de lezers zich herinneren dat een magnitude van “7,8” (waarvan sommige seismologen destijds zeiden dat deze feitelijk een magnitude van “8,0” was) het grootste deel van Syrië en Turkije verwoestte, en deze landen zijn nog steeds aan het herstellen van deze verschrikkelijke gebeurtenis.
Enorme aardbevingen kunnen overal voorkomen!
De staat Californië in de VS heeft gisteren ook een aardbeving van meer dan “5,0” gehad.
Kleinere honderden aardbevingen gebeuren dagelijks in het bereik van een minuscule “1.0” tot milde “2.0s” en “3.0s” tot de sterkere niveaus in de “4.0s” en “5.0s”.
Wanneer magnitudes “6,0” bereiken, worden ze als zeer krachtig beschouwd, en uiteraard kunnen meer dan “6,0” en hoger enorm destructief zijn.
Coronale massa-ejecties (CME’s) die van onze zon naar onze planeet razen, en de magnetosfeer van de aarde die voortdurend wordt gebombardeerd met plasmadeeltjes onder hoge druk – vooral als het positief geladen protonen zijn van buiten ons zonnestelsel – veroorzaken binnen- en buitenplanetaire velden om van energie te stromen en de aarde in chaos te storten die zich manifesteert als aardbevingen, orkanen, tornado's en krachtigere weersomstandigheden.
Op hetzelfde moment dat de Aarde aan het spartelen is terwijl zij wordt gereinigd van haar cellulaire gegevens – haar atomaire deeltjes van eeuwen van disharmonie – worden er enorme doses BRONLICHT gestuurd om NIEUWE KENNIS en een HOGER COLLECTIEF BEWUSTZIJN te manifesteren.
Kosmische gebeurtenissen worden bijna dagelijks veel sterker naarmate (en hier komen woorden die keer op keer zijn uitgesproken) OPRUIMING, REINIGING en VERLICHTING plaatsvinden.
De aardbevingen die Syrië, Turkije, Marokko hebben geteisterd, en die nu bij de VS ‘aan de deur beginnen te kloppen’, kunnen op elk moment en op elke plaats plaatsvinden. De aarde wordt niet alleen maar ‘afgestoft’ en ‘gepolijst’.
Het wordt voltooid “opnieuw opgebouwd”, en elk aspect van de schepping op “Haar” wordt getransformeerd. https://www.disclosurenews.it/cosmic-frequency-news-9.../