maandag 11 september 2023

Weet wat je voelt (Vanavond) Martha Krul


Weet wat je voelt

Je ziet het in het linker overzicht. De zonnevlammen volgen elkaar op. Wij zien zeker een opbouw in energie op de zon.
---> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.
***************

Kosmisch Frequentie Nieuws 11 september 2023 – Energieën opbouwen – Door Dr. Schavi M. Ali
Een “M.1-Klasse” zonnevlam vond gisteravond laat (EDT) plaats, maar het was vanochtend vroeg, maandag 11-09-2023, UT (Universele Tijd).De CME die het heeft losgelaten, is op weg naar de aarde en zal volgens NASA mogelijk morgen arriveren.
De zonnewind lijkt zich binnen het normale bereik te bevinden en beweegt zich binnen het midden van de “300s” km/s.De magnetosfeer bouwt zich echter op met stromende plasmadeeltjes van binnen en buiten ons zonnestelsel.
Blijf alstublieft bidden voor Maui, Marokko, Syrië, Turkije en de hele planeet terwijl deze transformatieve kosmische gebeurtenissen ervaart.
Krachtiger kosmische krachten zullen waarschijnlijk later vandaag en de komende week optreden.
Blijf in het LICHT!