zondag 10 september 2023

Wat Doen Mensen Eigenlijk Op Aarde? ~ 10 september 2023 ~ Daniel Scranton

 

Wat Doen Mensen Eigenlijk Op Aarde?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 9 September 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugt om met jullie allemaal in contact te komen.

We bewonderen de mensheid al geruime tijd, niet alleen vanwege jullie vooruitgang, maar ook vanwege de vele uitdagingen die jullie zijn aangegaan door jullie vibratie te verlagen in die mate dat jullie in die realiteit moeten kunnen bestaan. Het is echt iets dat jullie allemaal over jezelf moeten erkennen, omdat jullie besloten hebben om naar de voorrand van de schepping te gaan, waar het overgrote deel van het werk wordt gedaan voor de hele Melkweg en het hele Universum. En dus kijken jullie misschien om je heen en zie je jullie oorlogen en jullie geweld, onverdraagzaamheid en vervuiling en denk je dat je het als collectief niet zo goed doet, en je vraagt je misschien af waarom iemand überhaupt geïnteresseerd zou zijn in de mensheid.

Maar het is omdat je hebt besloten geboren te worden in een wereld waar dat allemaal al aan de hand was, dat je zo speciaal bent, en dat je in het hele universum zo geliefd wordt. Nu heb je ook het extra voordeel dat je zoveel tegenslagen hebt dat je daardoor creatiever moet zijn. Je hebt voortdurend problemen waar je oplossingen voor moet bedenken, en dat leidt uiteindelijk ook tot die oplossingen. Jullie zijn de meest creatieve wezens in het hele universum, en dat is waar vanwege de noodzaak dat de moeder van de uitvindingen een belangrijk onderdeel is van jullie ervaringen daar. En jullie hebben dit allemaal in jullie eigen leven gedaan, ook al hebben jullie uitvindingen jullie niet een of andere vorm van roem en fortuin opgeleverd. Jullie hebben op een bepaald moment in jullie leven nog steeds creatief moeten zijn om met een probleem om te gaan waarmee jullie te maken kregen.

En die creativiteit mag door niemand van jullie worden onderschat, omdat het helpt nieuwe realiteiten te creëren in dit universum van ons, en dat is een groot deel van jullie betekenis. Nu willen we jullie ook complimenteren met de vooruitgang die jullie daar op planeet Aarde hebben geboekt, omdat er meer compassie is ontstaan onder het menselijk collectief wanneer er een probleem is waarmee een bepaald deel van de bevolking wordt geconfronteerd, en dat mededogen verhoogt het algemene niveau van jullie collectieve bewustzijnsvibratie. Je kunt altijd zoeken naar manieren om je goed te voelen, manieren om gelukkig te zijn, om vreugde te ervaren, om waardering te ervaren en om liefde te ervaren, en je hebt ook toegang tot compassie, vergeving, acceptatie en alles wat je verder nodig hebt tijdens het hardlopen. over iets of iemand die daar iets van nodig heeft.

En wat mensen tijdens hun levenservaringen daar op Aarde voor zichzelf hebben ontdekt, is dat oordeel niet zo goed voelt, maar acceptatie, mededogen, vergeving en onvoorwaardelijke liefde wel goed voelen. Omdat je nu tussen al deze sneller bewegende energieën leeft, steekt het oordeelsgevoel meer uit als een zere duim. En al het andere dat je kunt voelen dat positief is over een persoon, of een groep mensen, of een bedrijf of een land, als het voor jou goed voelt om je op een positieve manier te concentreren, dan weet je dat je echt met de stroom meegaat.

En als je met de stroom meegaat, zal de stroom je verder, hoger, dieper brengen, waar je ook naar toe wilt, op een veel snellere manier dan ooit tevoren daar op Aarde. En dus, als je een goed gevoel over jezelf wilt hebben omdat je de laatste tijd niet zo goed over jezelf hebt gevoeld of over een bepaald aspect van je leven, of over de mensheid, feliciteer jezelf dan gewoon omdat je zelfs maar zo lang op planeet Aarde bent gebleven. je hebt al die negatieve gevoelens, energieën, gedachten en ervaringen kunnen verdragen.

En ja, niets is erg tenzij iemand het op die manier ziet, en er is altijd een manier om naar een lichtpuntje te zoeken, maar tegelijkertijd weet je wanneer je de dood van een geliefde of een geliefd huisdier ervaart, dat je zult die ervaring krijgen van een emotie met een lagere vibratie, en dat het normaal en natuurlijk voor je is om dat in het begin te voelen, zelfs als je uiteindelijk op die plek kunt komen waar je niet alleen de cirkel van het leven kunt accepteren maar voel je ook goed als je verbinding maakt met dat wezen dat je bent kwijtgeraakt in het niet-fysieke. Maar dat is die typische reis die jullie allemaal daar op Aarde moeten maken, het moeilijkste pad en de moeilijkste en meest uitdagende plek in het universum. En dus prijzen wij jullie omdat jullie daar zijn, en wij raden jullie aan om jezelf ook te prijzen en jezelf te zien als de meesters die jullie werkelijk zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het een eer om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org