maandag 11 september 2023

Update ~ Bianca Heinen


Korte update
Er gebeurt veel in het veld.. De zon geeft je momenteel geen rust .. Evenzo is het aantal aardbevingen enorm gestegen. Blijven stijgen in trend... ook het 9 portaal heeft weer zijn sporen achtergelaten en je kan niet weer eens mooi praten dat het duister heeft ingegrepen.. zoals met elk portaal.. maar veel dingen worden beetje bij beetje aan mensen onthuld.
Portalen zouden eigenlijk positief gebruikt moeten worden omdat ze krachtig zijn.

Buiten voelt het rustig aan, wat sommige mensen waarschijnlijk merken.. Voor mij persoonlijk is het niet stilte voor de storm want we zitten midden in de storm.

Het lichaam kan heel anders reageren.. over orgaan/gewrichtspijn.. veranderde menstruatie bij vrouwen.. flink aan het zweten.. onderbroken slaap / echte dromen ... / hartkloppingen / diffuse waarneming
Misselijkheid en duizeligheid worden niet geassocieerd met de zon, maar hebben te maken met energieën. ( binnenkort meer hierover )
Neem alleen mee wat met je resoneert..

Hou vol en kom op voor JEZELF... maar wat belangrijk is... Laat niks je welgevallen of naar beneden duwen... dat mag je ook helder en duidelijk naar voren brengen.. we willen allemaal naar vrede en een betere wereld . Laat je mond nooit snoeren .. Veel viezigheid (sorry voor de uitdrukking) is nu zichtbaar in de buitenwereld

Werk met JOUW intuïtie zonder haat en afgunst .. en je zult veel weten.

Groetjes
Bianca