zondag 10 september 2023

Update 9 september ~ Kwana Mikaela



9 september

Krachtig spectaculair zonneplasma

Juni - augustus was nog maar een begin; September knalt als een Kosmische krijger om Ascensie te verzekeren

Op basis van de huidige realtime gegevens en tegen de achtergrond van recente zonneverzadigingen heeft zonneplasma tenminste een zeer hoge concentratie, en het is als een bel die groter wordt en Now wordt geopend.

Dit Zonneplasma en alle opwaartse hogere energieën, in de afgelopen drie maanden en in de toekomst, zijn ons belangrijkste ondersteuningssysteem. Interactie tussen de mensheid en de Grote Centrale Zon / kristallijne frequenties / Nieuwe Aarde Essentie en Bron-emanaties is "vanwaar", de Mensheid heeft de grond onder haar voeten; de grond die de mensheid verbindt met het organische ascensietraject en de ‘helpende hand’, wanneer het collectieve bewustzijn terug begint te fluctueren naar lagere vibraties.

Opmerking* op 9 september (EEST) vond in het astrale vlak een grote vulkaanuitbarsting plaats; er werd donkere rook, as en lavavuur in de lucht gezien, dat het daglicht bedekte; daarna waren er overstromingen of een hoog waterpeil. Er wordt niet gezegd dat het zich in de fysieke realiteit zal manifesteren; Ik laat het gewoon als een briefje achter.

Liefdevol aanwezig Moment voor ons allemaal
Kwana Mikaela