vrijdag 15 september 2023

Jahn J.Kassl ~ WAT DRAAGT JOU DOOR DE DAGEN HEEN? – Boodschap van Babaji ~ 15 september 2023


WAT DRAAGT JOU DOOR DE DAGEN HEEN?

Jahn J. Kassl, 14 september 2023

 

Boodschap van Babaji


Vandaag komen de ware zielsfamilies samen en verenigd brengen ze al hun kracht in het proces van verheffing. Steun en vertrouw op elkaar! Zoek kracht in de gemeenschap, put moed uit de gemeenschap, vind steun in de gemeenschap!


Wat draagt jou door de dagen heen?

Je grootste schat

Zorg ervoor dat je relaties levendig, waarachtig en liefdevol blijven. Dat is de grootste schat op dit moment. Je kunt nauwelijks direct beïnvloeden wat er in de buitenwereld gebeurt. Als de storm woedt, als de rotzooi van duizenden jaren wordt gelost en als alles op zijn kop gezet wordt, dan is het belangrijk om te zorgen voor welzijn en welbevinden in je eigen omgeving.

Trek je terug uit de wereld wanneer je overweldigd wordt door gebeurtenissen, immigreer naar je innerlijke zelf wanneer onrust zich overal om je heen verspreidt en vind steun in je levendige en intacte relaties.

Familie en gezonde relaties zullen je door deze dagen heen dragen, echte vrienden en oprechte menselijke ontmoetingen zullen je de energie en kracht geven die je nu nodig hebt voor je leven.

Geboren als zielsfamilies

Niemand wordt als kluizenaar geboren. Niemand wordt aan zichzelf overgelaten, niemand hoeft zijn leven alleen te beheersen. Geboren als zielsfamilie worden je afspraken vervuld.

Vandaag komen de ware zielsfamilies samen en verenigd brengen ze al hun kracht in het proces van verheffing. Steun en vertrouw op elkaar! Zoek kracht in de gemeenschap, put moed uit de gemeenschap, vind steun in de gemeenschap!

Meesterschap bereik je zelf, maar je bent nooit alleen op het pad ernaartoe. Begeleid door hemelse en aardse krachten zul je veilig je bestemming bereiken.

Een groot misverstand ligt in de overtuiging dat het pad naar het Zelf alleen bewandelen is. Het universum staat altijd tot je dienst.

Door God gegeven

Op alle denkbare en onvoorstelbare manieren word je in het dagelijks leven begeleid en word je in het dagelijks leven omringd door lichtvolle krachten.

Heel vaak zijn de grootste engelen je vrienden, mensen die samen met jou belichaamd zijn en samen met jou de Nieuwe Aarde creëren. Heel vaak bevinden de helderste lichten zich in jouw familie, zodat niemand bang hoeft te zijn als er uitdagingen te overwinnen en beproevingen te doorstaan zijn. Jullie gaan samen over dit pad van licht en hoewel ieder alleen moet gaan, gaat niemand alleen.

Deze kennis leg ik vandaag diep in je hart, geliefd mens, want je meesterschap heeft vele vaders en kent vele moeders.

Alleen de wil blijft bij jou, al het andere is door GOD GEGEVEN!
BABAJI

Vertaling: Petra – voor wakkermensen.org