maandag 11 september 2023

DE AANDACHT VAN DE SCHEPPER – Boodschap van God ~ 11 september 2023 ~ Jahn J.Kassl


DE AANDACHT VAN DE SCHEPPER

Jahn J. Kassl, 9 september 2023

 

Boodschap van God


Zelfs de sterkste mensen, de spirituele reuzen die jullie zijn, worden nu geconfronteerd met bijzonder uitdagende situaties. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je in tijden van onrust en verdeeldheid een bad neemt in de liefde van GOD om te ontspannen en het leven vanuit GODS perspectief te bekijken. Neem twee stappen terug als je vooruit wordt geduwd, loop bewust langzaam als iemand je zegt op te schieten, blijf bewust stilstaan als de hele kudde één kant op gaat. Handel naar je innerlijke impulsen en weet: Het hart weet wat goed en juist is. Alle competentie ligt in jezelf; de massa is nooit de bron van leiding of wijsheid geweest.


De aandacht van de schepper

De laatste schoonmaak

Tranen die gehuild moeten worden huilen en je vervolgens naar het leven keren!

In deze dagen bevrijdt de mens zich van de oude lasten van de tijd. Alles wordt naar de oppervlakte gebracht en het wordt duidelijk wat onrust, ontevredenheid en rusteloosheid heeft veroorzaakt in de verborgen hoeken van je ziel. Op deze innerlijke schoonmaak ligt nu de focus van de Schepper.

De mens wordt nieuw gemaakt en wordt blootgesteld aan diepe zuivering op alle niveaus. Deze zuivering is de eigenlijke genadedaad van GOD, die IK BEN. Want wat nu voor het individu mogelijk is, is werkelijk uniek sinds het begin der tijden.

Sluit jezelf dus niet af, maar open je harten voor Mij. Zelfs als je geconfronteerd wordt met kwesties waarvan je dacht dat je ze achter je had gelaten of had opgelost, houd dan vol en zet door!

Deze laatste schoonmaak heeft de diepte en waarachtigheid die je nu nodig hebt om in je volle macht op te staan en het spel achter je te laten.

Als mensen spreken over hemelverschijnselen of over externe interventies, als ze wachten op vreemde goden of ze al aanbidden, als ze tegen je zeggen: “Kijk daar en aanschouw!” schenk er dan geen aandacht aan, want het is zonder betekenis of waarde.

Wat je afstemt op het Licht van GOD ontvang je van GOD, wat je vooruitbrengt in het leven ontvang je door GOD – en wat je spirituele reis inhoudt openbaart GOD je.

God alleen

Niemand anders dan GOD alleen, die IK BEN, is er nu voor jou om op te vertrouwen, en niemand anders dan GOD alleen is nu verantwoordelijk voor jou!

Wees dus vrij van vrees en bedwing je angsten. Wanneer donkere mistwolken zich samenpakken aan de hemel en wanneer je hart zich vernauwt, kom dan onder mijn bescherming.

Plaats jezelf vol vertrouwen en liefde voor God onder mijn hoede en er zal je geen kwaad overkomen, niet in lichaam en niet in geest.

Deze tijd moet met alle verschijningen en verschijnselen worden doorleefd, ook al zijn ze vaak onaangenaam en dagen ze je tot het uiterste uit. Het is een kwestie van de verschijnselen van dit tijdperk tegemoet treden met de macht van je bewustzijn, met toewijding en wijsheid.

God’s perspectief

Je bent beschut, je bent beschermd, je wordt gevoed door de voedende liefde van GOD, maar toch kan het zenuwstelsel van je lichaam spanningen ervaren die het uiterste vergen. Op dit punt is het tijd om te pauzeren en je met God te verbinden.

Zelfs de sterkste mensen, de spirituele reuzen die jullie zijn, worden nu geconfronteerd met bijzonder uitdagende situaties. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je in tijden van onrust en verdeeldheid een bad neemt in de liefde van GOD om te ontspannen en het leven vanuit GODS perspectief te bekijken.

Neem twee stappen terug als je vooruit wordt geduwd, loop bewust langzaam als iemand je zegt op te schieten, blijf bewust stilstaan als de hele kudde één kant op gaat. Handel naar je innerlijke impulsen en weet: Het hart weet wat goed en juist is.

Alle competentie ligt in jezelf; de massa is nooit de bron van leiding of wijsheid geweest.

De eenlingen onder de velen – zij die met de mensen leven maar niet door de mensen worden bewogen, zij die in de wereld zijn en toch niet tot deze wereld behoren – dat zijn degenen die nu de brug naar het leven oversteken.

Blijf dus in diep GODSVERTROUWEN, want voor alles en iedereen wordt gezorgd!

Bewaar innerlijke vrede en bewaak de vlam van liefde – altijd!

GOD

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org