donderdag 14 september 2023

Bericht van Nikola Tesla: Nieuwe technologieën creëren ~ 14 september 2023 ~ Erena Velazquez

Bericht van Nikola Tesla: Nieuwe technologieën creëren

Kanaal: Erena Velazquez – 13 September 2023

Goedemorgen iedereen,

Ik ben Nikola Tesla en ik communiceer graag met jullie, de mensheid in transitie naar nieuwe rijken.

Nadat ik de Aarde had verlaten, werd ik gezegend met een nieuw lichaam, waardoor ik mijn favoriete werk, het creëren van nieuwe technologieën, kan voortzetten. Tijdens mijn mensenleven heb ik veel dingen ontdekt en wilde deze op de planeet Aarde in gebruik nemen. Mijn pogingen werden onderdrukt door kwade energie uit de Kosmos en andere beschikbare middelen om mensen te helpen vooruitgang te boeken als beschaving.

Het doel is om de onderdrukking en eliminatie van de bevolking voort te zetten. Dit is de reden waarom ik nauw heb samengewerkt met de Lichtkrachten om elke poging om jullie planeet te schaden te helpen voorkomen. Ook ben ik bereid om enkele technologieën met de mensheid op de Nieuwe Aarde te delen. Het is nu tijd voor jullie allemaal om de slavernij van de Matrix los te laten en de Goddelijke Energieën uit de Kosmos te omarmen. Begin met het uitgieten van Liefde en Licht naar elkaar om anderen uit de duisternis te verheffen.

Jullie hebben geen idee hoeveel steun en hulp jullie hebben ontvangen van Galactische Lichtwezens. Jullie planeet zou niet bestaan zonder Goddelijke Interventie. Velen van jullie zijn niet blij geweest dat dit Ascentieproces een eeuwigheid heeft geduurd. Begrijpen jullie werkelijk de omvang van de veranderingen die nodig zijn om naar een nieuwe multidimensionale realiteit te gaan? De verschuiving zal plaatsvinden als je er klaar voor bent om het te accepteren. Observeer de natuur en zie hoe deze dagelijks soepel en harmonieus trilt.

We zijn allemaal scheppers, dus begin je dag door in hoge vibraties te zijn en door middel van meditaties verbinding te maken met goddelijke energieën. Tijd om proactief te worden en niet langer een gevangene te zijn van holografische simulatie.

Onlangs heb ik deelgenomen aan veel operaties die verband houden met de aarde, zoals vele pogingen tot vernietiging van de planeet, belemmeringen voor het tot slaaf maken van een menselijk ras op de andere planeten, enz. Jullie nep-spaarders van de mensheid proberen de Kosmos te verkennen voor hun eigen voordeel en gebruiken iedereen om rijkdom voor zichzelf creëren. Holografische simulatie moet volledig worden opgelost. Vooral het instrument zoals het geldsysteem dat wordt gebruikt om ellende en lijden te creëren, moet verdwijnen.

Tijd om op een nieuwe manier te gaan denken, zonder enige gehechtheid aan oude gewoonten, en jezelf open te stellen om zonder verwachtingen te ontvangen en terug te geven aan anderen. Wat we ook naar Cosmos sturen, we ontvangen het terug. Wees je bewust van je denkproces als je harmonie en vrede in je leven wilt brengen. Bedankt ambassadeur van Galactische Lichtkrachten.

Ik stuur Liefde en Zegeningen.

We zullen elkaar binnenkort ontmoeten.

Nicola Tesla

Vertaling: wakkeremensen.org