zaterdag 25 maart 2023

Saint Germain: De ontwaakten ~ James McConnell


Saint Germain: De ontwaakten

Ik ben Saint Germain. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, zoals altijd, in deze tijden van grote verandering. En hoe je aan de vooravond staat van nog meer grote veranderingen nu, nu alles steeds meer samenkomt.

Al die dingen waar jullie al een tijdje over horen, beginnen op dit moment samen te smelten. En die dominostenen waarvan je hebt gehoord die zullen beginnen te vallen? Daar zijn ze nu inderdaad mee bezig. En zelfs die krachten van de duisternis blijven proberen de evolutie van de mens tegen te houden: dat kunnen ze niet meer. Probeer het, ze zullen het doen. Maar het gebeurt allemaal voor niets voor hen, ook al lijkt het stil.

Als je naar je wereld kijkt, en naar je veranderende wereld nu, kun je, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt, de duisternis vinden, of je kunt het licht vinden. Het is allemaal aan jou, en aan jouw manier van kijken naar de dingen. Verander de manier waarop je naar dingen kijkt, en de dingen waar je naar kijkt veranderen. Dat het inderdaad een mantrum is dat je zoveel mogelijk wilt gebruiken in je dagelijkse leven. Want inderdaad, je verandert nu alles waar je voor staat.
Jij, als de collectieve jij, brengt grote en wonderbaarlijke veranderingen teweeg, en je doet het met je wil, met je vrije wil. En dat is belangrijk in deze tijd. Maar je hebt een vrije wil. Niemand kan je beheersen, tenzij je toestaat dat ze je beheersen. En ook al blijven die duistere krachten proberen de bevolking onder controle te houden, de bevolking begint dat steeds meer te beseffen. En nee, ze willen niet gecontroleerd worden. En ja, natuurlijk zijn er mensen die zich nog steeds laten beheersen omdat ze niet anders weten. Ze weten alleen wat ze weten en wat ze al zo lang geleerd hebben.

En iedereen die probeert hun begrip en weten te breken, daar zijn ze niet klaar voor. En dat heb je al vaak meegemaakt. Je hebt dit vele malen ervaren terwijl je probeerde die van je vrienden en je verwanten, je familie wakker te schudden. Maar zoals je steeds meer ontdekt, kun je degenen die niet klaar zijn om gewekt te worden niet wakker maken. En dat is de manier. Dat is de manier. Maar het enige wat je kunt doen is jezelf de weg wijzen.
Toon, door wat je doet, ervaringen die je voor je laat zien. Dat is nu de enige manier. Probeer anderen niet te beïnvloeden totdat ze klaar zijn om zich open te stellen voor wat jij te bieden hebt, maar wanneer ze open zijn. Aarzel niet om te zijn wie je bent.

Dat is belangrijk in deze tijden. Wees altijd wie je bent. Wees de ontwaakten. Je zult merken dat terwijl je door deze overgang heen gaat, dat zij steeds meer, degenen die in de ontwakingsfase zijn, je zullen opzoeken, op zoek naar jou als de collectieve jij van de Lichtwerkende Gemeenschap. Ze zullen je opzoeken.

Ik ben Saint Germain. En ik laat je nu achter in vrede, liefde en eenheid. En altijd dat de Violette Vlam er is om alle oude programmering die niet langer nodig is, de oude herinneringen die niet langer gewenst zijn, uit te zuiveren. Laat het gewoon allemaal gaan.