zaterdag 25 maart 2023

Geomagnetische stormen ~Cosmic Frequency News 24 March 2023 – The Unexpected “G4” Geomagnetics – By Dr. Schavi M. Ali


Gewoonlijk worden geomagnetische stormen beoordeeld als "G1" (mild), "G2" (gemiddeld maar nog steeds krachtig) of "G3" (zeer sterk in zijn impact). Gisteren, 23-3-2023, explodeerde echter een coronale massa-ejectie (CME) van onze zon en schoot in een enorme scheur in de magnetosfeer (beschermend schild) van onze planeet en was zo krachtig dat wereldwetenschappers het de beoordeling moesten geven van "G4". Ze noemden het evenement "Severe".

Op een gegeven moment werden neutronentellingen (die normaal gesproken geen elektromagnetische lading hebben) en die de afgelopen dagen als "Onder normaal" werden beoordeeld, als "Zeer hoog" beoordeeld.Positief geladen protonen en negatief geladen elektronen waren al erg diep en de neutronen begonnen zich te gedragen als positief geladen protonen.

Kortom, onze planeet werd (en wordt nog steeds) geteisterd door krachtige uitdagende straling - het soort dat plotseling een fysieke energie-uitputting kan veroorzaken en de behoefte om neer te vallen en stil te zitten in onze stoelen. Mensen op verschillende locaties over de hele wereld meldden dit uitgeputte gevoel, plotselinge hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, snelle hartritmes, angst en slaapgebrek de avond ervoor.

De genoemde symptomen zijn de symptomen die mensen vaak rapporteren als onze planeet en schepping wanneer "Haar" de "Verschuiving der Eeuwen" ervaart, wat de volledige transformatie van de structuur met zich meebrengt - zelfs de menselijke.

Deze symptomen – ook wel bekend als “Light Activation Experiences” – waren echter veel intenser.
Veel mensen vonden het moeilijk om hun dagelijkse baan of carrièretaken te voltooien en verlieten hun kantoor voortijdig.

Sommigen namen een vrije dag. Sommigen vertrekken vandaag.
Sommigen raadpleegden hun arts omdat ze zich zo onwel voelden.

Degenen die begrepen wat er gebeurde, ontspanden en mediteerden en gebruikten natuurlijke paradigma's.
Zoals eerder is besproken, maar nogmaals het vermelden waard is, wanneer er grote kosmische gebeurtenissen zijn zoals equinoxen en zonnewendes (de equinox arriveerde op 20 maart), nieuwe en volle manen (onze maan werd nieuw op 21 maart), eclipsen en verschillende planetaire retrograde of directe bewegingen, kosmische gebeurtenissen zoals zonnevlammen, zonnewinden, CME's, enz. worden versterkt.

We hadden echter ook een diepgaande generatie planetaire beweging - Pluto's verschuiving naar Tropisch Waterman.

Dit teken wordt geregeerd door Uranus - de planeet van geomagnetisme, plotselinge grote gebeurtenissen (zowel op onze planeet als in de rest van de kosmos), revolutie, rebellie en paranormale "ah ha" weten.
Voeg alle "ingrediënten" van wat zojuist is genoemd bij elkaar, en we hebben een extreem krachtige "soep"!

Komend weekend gaan we de “soep” “verteren”. Er zal meer "pittige" soep komen als er grotere zuiveringen worden gedaan in ons zonnestelsel en op onze planeet om een ​​betere "weg" te creëren voor LICHT om op te reizen en terwijl dit LICHT door de hele schepping zoomt, inclusief de mensheid.

Verzamel je spirituele "hulpmiddelen" zoals oprechte gebeden, meditatieprocessen, heilige oliën, wierook, mala's, oude heilige teksten, kennis, enz.
Dit zijn onze verbindingen met het SOURCE FREQUENCY “station”.

Omhul jezelf met LICHT door met je voeten iets uit elkaar te staan ​​en je armen gestrekt met je handpalmen omhoog.
Stel je voor dat LICHT van de Grote Centrale Zon naar beneden beweegt in je kruin en door je hele fysieke voertuig. Adem langzaam en diep.

Zeg dan hardop: "IK BEN GEZEGEND DOOR BRON LICHT!" Doe dit elke dag zo vaak als u denkt dat nodig is. Uiteindelijk zal het LICHT dat je naar beneden trekt zo in je “verankerd” zijn dat één keer per ochtend voldoende zal zijn (maar dit kan even duren omdat er zeer sterke kosmische energieën blijven aankomen).

De gebeurtenissen in de kosmos beginnen zo intens te worden dat, ongeacht hoe de mensheid ze probeert te 'beoordelen', ze nog krachtiger zullen zijn dan wat wordt beoordeeld.
Het HOGERE ZELF is (en is eigenlijk altijd geweest) de meest nauwkeurige "technologie" omdat het een GODDELIJKE "technologische ondersteuning" is en altijd bij ons is en niet telefonisch hoeft te worden gebeld om te komen opdagen en een apparaat te "repareren" dat is misgegaan.

Het enige wat we hoeven te doen is ons realiseren dat “IT” altijd direct beschikbaar is. "HET" is BRON "ZELF".