maandag 6 maart 2023

Lord Melchizedek: The Great Awakening ~ Judith Kusel


Lord Melchizedek: The Great Awakening

Er vindt een enorm ontwaken plaats op zoveel niveaus en ik zal me nu concentreren, zoals mij wordt getoond, en een immens ontwakenvan de heilige plaatsen in Egypte, de Sinaï en in Jeruzalem.
Vóór de Grote Overstromingen en toen het Leeuwenrijk op zijn hoogtepunt was, was wat nu het Midden-Oosten is weelderig, tropisch en groen en bestond de Middellandse Zee niet. Bovendien is de rivier de Nijl kunstmatig ontstaan, aangezien het de enige rivier in Afrika is die naar het noorden stroomt in plaats van naar het oosten of westen. Bovendien waren er grote binnenzeeën.
De beschaving bloeide hier, want het was een spreekwoordelijke tuin van Eden.
Het was in deze tijd dat de Hoge Orde van Melchizedek zijn magnifieke kristallen Piramide Tempels vestigde, een complex van 7, die rechtstreeks via de Sinaï verbonden waren met de Piramides (destijds), in Egypte, en vooral Saqqara, de Sfinx en de eerste Gizeh-piramide (later herbouwd) en weerspiegelt hetzelfde heilige getal 7, net als de cataracten in de Nijl en de oorspronkelijke Nijldelta.
In die tijd werd een heel oud Hogepriesterschap van Melchizedek gevestigd in wat nu Jeruzalem is: de Hogepriesterschap van Seraph en de Hogepriesterschap van Zadok. Ze waren gelijk in rang.
In dit complex werd de oudste Mysterieschool opgericht, die immens belangrijke heilige leringen bevatte en rechtstreeks verband hield met kennis die overal in het Leeuwenrijk aanwezig was, inclusief wat nu Egypte is. Maar het Leeuwenrijk overspande inderdaad het hele Afrikaanse continent en wat voor de kust ervan is gezonken, zoals daar in die tijd, was slechts één enkel continent, dat de geologen het Supercontinent noemen.
De Melchizedek-tempels waren uniek omdat ze de sleutels en codes van de schepping bevatten, en dus de goddelijke scheppingswetten, evenals de meest heilige leringen en zeer esoterische kennis die het Hoge Priesterschap van Melchizedek bezit en nog steeds bezit op universele niveaus.
Het ontwerp van de kristallen piramide-tempels, die witgoud glinsterden in de zon, was van zo'n hoog heilig geometrisch en numeriek en wiskundig ontwerp dat ze ook geluid uitstraalden. Men kon het pand alleen betreden via bepaalde geluidstrillingen en frequenties, aangezien het tempelcomplex werd bewaakt door de Seraphim en de hogepriestereskap met de Seraphim werkte - vandaar hun naam, Seraph.
In het midden van deze hoofdtempel was de Ark gehuisvest, die de enorme Witte Vlam en de Gouden Kosmische Christusvlam, ALS ÉÉN, bevatte en van zo'n hoge frequentie en trilling was, dat alleen de Hogepriester en de Hogepriesteres het heilige der heiligen konden binnengaan. heiligen, omdat ze strenge inwijdingen moesten ondergaan en hun eigen bewustzijn en vibratie moesten verhogen tot het niveau van de Ark, om toegang te krijgen tot zijn krachten. Dat waren superkrachten.
Deze Ark werd dezelfde gehouden in wat nu de Piramide van Gizeh is (Koningskamer) en elders in Afrika (nog steeds zorgvuldig verborgen), en vormde zo een drie-eenheid van macht, triade.
Dit voornamelijk vanwege bepaalde krachten waartoe de mensheid nog steeds toegang had in die tijd, in de 7e dimensionale staat, toen de wereld in vrede was en toen eenheid, harmonie en eenheid heersten.
Met de immens krachtige kosmische activeringen die nu plaatsvinden, worden deze sites (en andere die nog steeds zorgvuldig verborgen zijn) opnieuw geactiveerd en dit zal enorme stroomstoten veroorzaken die nu door het Midden-Oosten gaan. Het zal het hele gebied reinigen en zuiveren, van alle vernietigingsoorlogen die keer op keer in dat gebied plaatsvonden. Het zal de definitieve desintegratie zijn van alles wat altijd de oorlogen heeft veroorzaakt in de breedtegraden van de 33-graden met 10 aan weerszijden, omdat de aarde sindsdien een paar keer op haar assen is verschoven. Veel hiervan omvat de huidige geschillen, evenals Europa, Groot-Brittannië en natuurlijk Noord-Amerika – aangezien deze allemaal erbij betrokken waren, zelfs Atlantis.
Dit zal een beroering teweegbrengen in het collectieve bewustzijn, waar de mensheid eindelijk zal beseffen hoe zinloos oorlog is. Dat het nu inderdaad alleen maar destructief is, maar dat het zoveel chaos, trauma en pijn in zijn kielzog achterlaat dat vele generaties is doorgegaan.
Inderdaad, de mensheid zal eindelijk de meest vitale van alle collectieve zielslessen onder de knie krijgen: -dat er in werkelijkheid niets is om over te vechten, alleen meer om ons over te verenigen.
Terwijl Jeruzalem en Egypte nu ontwaken in de diepten van wat eerder was (en meestal vergeten door de mensheid en een van de redenen waarom het "Boek van Henoch" zo werd vereerd door de Essenen), lost alles op wat moet oplossen.
Er zal een schijnbare chaos zijn terwijl dit alles gebeurt, aangezien de verschuivingen zo diep zullen werken met elke ziel op aarde, terwijl de Kosmische Christus naar binnen beweegt, dat er van daaruit een massale wedergeboorte zal zijn, in de Nieuwe Gouden Eeuw van eenheid, vrede en harmonie.
Heer Melchizedek en de Hoge Orde van Melchizedek, waartoe ik behoor, werken nu intensief aan het ontwaken van de oorspronkelijke 7 Kristallen Piramidetempels die begraven liggen onder Jeruzalem. Bovendien het ontwaken van de oude esoterische kennis die de nieuwe manier van leven zal zijn in de Nieuwe Gouden Eeuw.
Laat daarom dit weten: wat niet zuiver is, zal niet in de schijnwerpers kunnen staan ​​en al wat niet van liefde is.
Een massaal ontwaken van de diepste geheugenbanken van alle zielen die hier vanaf het begin bij betrokken waren, en later binnenkwamen.
Een uitstorting van de Heilige Shekinah terwijl de Seraphim zingen in de veranderingen terwijl het Heilige der Heiligen weer oprijst.
Als er een diepe beroering in je ziel is, dan word je getriggerd.
Het zal de hogepriesteres van Seraph zijn die de weg zal wijzen, en vervolgens de hogepriesterschap van Zadok, aangezien beide dan weer gelijk worden.
Het is de volledige geboorte van de 7e Aarde en het 7e Wortelras van de Mensheid, het Gouden Ras, die verenigd zijn als ÉÉN binnen het Kosmische Christusbewustzijn.
Luister!
Alles wordt vervuld!
Heer Melchizédek.