donderdag 9 maart 2023

Light Body Upgrades en Hemelvaartstoelen; Nieuwe Aarde Quantum Healing Activering ~ Anrita Melchizedek

Light Body Upgrades en Hemelvaartstoelen; Nieuwe Aarde Quantum Healing Activering

De Nieuwe Aarde Quantum Healing Activaties helpen ons om uit te breiden naar de Nieuwe Aarde, vijfdimensionaal en verder levend. Nieuwe Aarde is een staat van hoger dimensionaal bewustzijn evenals een zeer fysieke realiteit die we ervaren door ons Lichtlichaam te zijn, ons Ziellichaam, door het proces van Zielbelichaming.

In wezen stijgen we op naar ons menselijke/ego-zelf en dalen we onze hogere aspecten af ​​naar vorm, om ons Lichtlichaam te worden. We ascenderen onze lichamen en ons bewustzijn door onze frequentie en vibratie te verhogen en de dichtheid binnenin los te laten, terwijl we tegelijkertijd onze multidimensionale zelven, die onze Hogere zelven en toekomstige zelven zijn, afdalen in onze fysieke lichamen. Onze fysieke lichamen worden dan ons Lichtlichaam, terwijl we ons Geascendeerde Zelf in vorm worden en verschuiven naar Kristallijn/Christusbewustzijn. Bovendien transformeren de subatomaire deeltjes van op koolstof gebaseerde dichtheid naar kristallijn bewustzijn en licht.

In de beginfasen van onze reis is alles buiten ons. Onze lichamen slapen ook, en wij slapen, met bewusteloosheidsprogramma's die zich afspelen en de trillingsfrequentie van onze werkelijkheden dicteren.

Terwijl ons Lichtlichaam begint te ontwaken en te activeren, terwijl we naar binnen gaan en ons dieper verbinden met het Licht van God die We Zijn, ontwaakt en activeert het DNA door een proces van hercodering, herprogrammering en herconfiguratie. Dit activeert de Licht Codes en Nieuwe Aarde programma's van binnenuit, om de oude programma's en verhalen te verschuiven en los te laten.

We ondergaan zowel een spiritueel als een fysiek ascentieproces, met continue Lichtlichaam-upgrades en DNA-activeringen, terwijl we onze Ziel/Hogere Zelven en Lichtlichaam worden. Bovendien ruimen we de dichtheid in het fysieke lichaam en lagere lichamen op door middel van voortdurende "ego-dood". We lossen op en zuiveren en zuiveren, transcenderen en breiden uit voorbij de oude cellulaire herinneringen, trauma's, verslavingen, valse overtuigingen en oordelen. Alles wat niet van het Licht is, al het bewustzijn van slachtoffer/vervolger, minder dan/beter dan bewustzijn, en onbewust gedrag, komt allemaal naar boven als we de Oude Aarde verlaten.

Onze fysieke lichamen creëren nu geheel nieuwe Lichtcodes door middel van een Kristallijn Rastersysteem om te passen bij het Plasma Kristallijn Rasterwerk van de Nieuwe Aarde . Dit gebeurt door de instroom van fotonisch licht in het lichaam, waardoor onze frequentie nauwkeurig wordt afgestemd in waarnemingsbewustzijn in elk Nu-moment, als Hoger Bewustzijn. We upgraden ons Licht- en Liefdesquotiënt en breiden uit in frequentie, energie en vibratie naar onze vijfdimensionale Zonne-kristallijne Lichtlichamen, waar alles wordt uitgedrukt met hogere niveaus van Bewustzijn als pure Goddelijke Liefde.

Met de subatomaire deeltjes die continu draaien in verhoogde lichtfrequenties, kan deze staat van expansie, van Christusbewustzijn, van belichaming van de Ziel en Fotonisch Licht, heel dromerig en heel surrealistisch zijn. Er is ook een tijd dat we door de 'hemel en hel'-archetypen gaan om ons ascentieproces te versnellen, waarbij we elk karmisch patroon ervaren dat moet worden opgeruimd, losgelaten, opgelost, ingestort en getranscendeerd. Tegelijkertijd smelten/convergeren we samen in verschillende multidimensionale werkelijkheden, tijdlijnen en aspecten van het Zelf, zoals onze Engelachtige, Galactische, Christus-, Lemurische, Atlantische, oude Egyptische, Dolfijn-, Zeemeermin- en andere Hogere Zelf-aspecten.

Deze Hoger Zelf-aspecten van de Bron reizen vaak met ons mee naar talloze tijdlijnen waarin we zijn geascendeerd, en naar plaatsen waar we naartoe reizen, in dit Nu of toekomstige tijdlijnen, zoals Kristallijne Steden van Licht, Ashrams op het Innerlijke vlak, Scholen van Leren, Helende Tempels, Zalen van Licht, Hemelvaartsstoelen en dergelijke, terwijl we ons herinneren en ontwaken en voelen in alles wat zich binnenin voordoet, met verschuivend bewustzijn en verschillende percepties van de werkelijkheid.

In deze Nieuwe Aarde Quantum Healing Activering worden we uitgenodigd in de tijdlijnen van Ingewijden van Licht, in gevoel, frequentie, energie en Licht, terwijl we ons Lichtlichaam uitbreiden en upgraden. Om af te stemmen op het Christusbewustzijnsveld van Licht, dat wat we ook wel het Eenheidsraster en Quantumveld noemen, en om met onze Opgevaren/Christelijke aspecten te reizen naar verschillende Ascentiestoelen op een Planetair niveau.

In de eerste plaats gebruiken we de Ascentiestoelen om te helpen bij het online brengen van ons Kristallijne Lichtlichaam en om een ​​Nieuw Aardrastersysteem in het lichaam en in onze heilige ruimte te creëren. In wezen upgraden we ons Lichtlichaam en creëren we onze huizen als onderdeel van ons Nieuwe Aarde Rastersysteem en als een Tempel van Licht.

Het New Earth Gridding System versterkt onze verbinding door het Quantumveld telepathisch, energetisch en door onze gevoelens terwijl we multidimensionaal samensmelten met ons Hogere Zelven en de Overlighting en hereniging met Soul and Star Family en Friends of the Light ervaren. We ervaren verder nieuwe Lichtcodes, heilige geometrieën, geluids- en kleurfrequenties die mogelijk onze dienstverlenende rollen als New Earth Guides uitbreiden door middel van de Lichtlichaam-upgrades.

Ascension Seats helpen ons om ons bewustzijn, onze frequentie en onze vibratie te verhogen naar de vijfde dimensie en verder door een beroep te doen op de Overlighting van bepaalde kerngroepen, zoals de Geascendeerde Meesters, Aartsengelen, Galactics en andere Verlichte Wezens van Licht van Boven.

Wat we in deze masterclass mogen ervaren, is het samensmelten met de geascendeerde aspecten van onszelf die deze Ascension Seats hebben ervaren, voor diepere niveaus van belichaming van de Ziel en activeringen van het Lichtlichaam. Ook hiermee zullen we het Nieuwe Aarde Raster van elke Ascentiezetel in onze heilige ruimte ervaren, waardoor zowel onze persoonlijke Tempel van Licht wordt gecreëerd als het vermogen om deze Ascentiezetels doorlopend te ervaren.

Hemelvaartsstoelen kunnen worden vergeleken met etherische tempels die worden verlicht door de vele verlichte wezens van Licht uit de Hoge. Er zijn Hemelvaartsstoelen voor ons beschikbaar op planetair niveau, solair niveau, galactisch, universeel en multi-universeel niveau. Elke Ascentiestoel biedt een frequentie, energie en perspectief van Hoger Bewustzijn dat we kunnen ervaren als uitgebreide staten van Bewustzijn en Licht. Wanneer we ons Bewustzijn als elke bandbreedte/frequentie lang genoeg kunnen vasthouden, activeert dit verder nieuwe niveaus van Lichtlichaam-upgrades, elk met zijn eigen unieke ervaringen.

We beginnen met het ervaren van The Ascended Selves Time Capsule Activations .
Dit brengt de Geascendeerde/Christelijke aspecten naar voren die zullen helpen bij dit Zielbelichaming/Ascensieproces door de herinnering aan de tijdlijnen van Zelfmeesterschap.

We breiden onze frequentie uit om Serapis Bey's Ascension Retreat in Luxor binnen te gaan op de innerlijke niveaus om de Gouden Ascensievlam van Christusbewustzijn te ontvangen. We ervaren verder dat de heilige Gouden Ascensievlam wordt geactiveerd in en rond onze heilige ruimte en vanuit ons heilige hart, waardoor ons Nieuwe Aarde-raster wordt gecreëerd.

We gaan de Ascentiezetel binnen in de Grote Piramide van Gizeh , de Koningskamer, om de Gouden Zonnebloem van Licht Nulpuntactivering te ervaren terwijl we onze frequentie verhogen, ons bewustzijn verhogen en dichtheid vanuit het lichaam en het energieveld loslaten en verder uitbreiden ons nieuwe aardraster.

We betreden de Ascension-stoel in de Tafelberg in Wyoming, de "Atomic Accelerator" genaamd , die in staat is om de subatomaire deeltjes in het lichaam te laten draaien in meer fotonisch licht. We verhogen ons Lichtquotiënt en breiden het Lichtlichaam uit door middel van Fotonisch Licht binnen ons Nieuwe Aardrastersysteem.

We gaan Shamballa binnen en in het bijzonder de 12 Ray Ashram Ascension Seats om de kwaliteiten, energieën en frequenties van elke straal te ervaren, om het slapende DNA en het Lichtlichaam te activeren.

We gaan de Hemelvaartzetel binnen in het centrum van Midden-Aarde, Melchizedeks Gouden Kamer Hemelvaartzetel, als Ingewijden van Licht. We vragen om de Overlighting, versmelting en integratie van alle aspecten van ons Hogere Zelven terwijl we met gevoelens van passie en vreugde in uitgebreide Dienstverleningsrollen stappen.

Terwijl we onze realiteit en het volgende niveau van de pracht en het Licht van onze Ziel laten ontstaan ​​door ons Hoger Licht te zijn, ons Lichtlichaam, op deze heilige aarde.
Ten slotte gaan we de Ascension Seat van Telos binnen, onder Mt. Shasta.

Doe mee met deze krachtige Activering, geliefde harten, live op Zoom, met mezelf Anrita Melchizedek en co-host Lauren Galey.

De Zoom-opname is beschikbaar om opnieuw af te spelen.
**Door Anrita Melchizedek