woensdag 8 maart 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 8-3 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 8-3 & VOORUITZICHTEN: Nog steeds M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, elektronenstorm en flinke Schumannresonantie. De verhoogde zonnewind is voor nu weer voorbij.

GROTE ZONNEVLAM
Om 11:00 uur was er weer een M-klasse zonnevlam M-1.16. (Zie lijst). Deze stond op de aarde gericht. Dus over een paar dagen weer zonnestorm. Ook GROTE ZONNEVLAM ALERT. En zo rond de lente zonnewende is het ieder jaar zo intens. Dus we zijn er nog niet vanaf. Het licht zorgt voor grote groei en sprongen in bewustzijn.

(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

ELEKTRONENSTORM
De elektronen zijn nog steeds in elektronenstorm. De verwachting is dat de komende dagen zo zal blijven En waarschijnlijk zelfs zal stijgen(Zie grafiek +1 uur voor NL tijd.) (symptomen pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

NORMALE ZONNEWIND
De zonnewind is weer bijna normaal. Gelukkig. Er is wel weer een nieuwe verhoogde zonnewind onderweg naar de aarde, donderdag of vrijdag komt die waarschijnlijk aan. Is niet bekend hoe intens die zal zijn.Verder alleen Schumannresonantie en M-klasse zonnevlam

Artikel over huidige innerlijke processen rond volle Maan in Maagd van dinsdag 7 maart 2023: https://inzichten.com/bevrijd-waar-je-voor-geboren-bent/

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 8-3 DEEL 3/3: Vanaf 00:00 uur was er een hoge gedeeltelijke Schumann resonantie activiteit (SR). Tussen 00:00 en 3:00 uur was de intensiteit hoog rond 67 amplitude. Daarna na de intensiteit geleidelijk aan af tot 16:00 uur.
(Symptomen hoog: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er vandaag wel, met M-klasse zonnevlam en een elektronenstorm. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk, dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Mijn laatste video over de groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

Persoonlijk interview in een podcast over Manuela: https://youtu.be/EuF2UVCgL4o

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com