zaterdag 11 maart 2023

De Gouden Stad van Licht ~ L'Aura Pleiadian


De Gouden Stad van Licht

Voor velen van ons, de meeste Canadezen en Amerikanen, zullen we vooruitgaan met de klokwisseling om 2 uur 's ochtends op zondag 12 maart 2023. De hoeveelheid daglicht neemt gestaag toe en zal blijven stijgen tot de zomerzonnewende van juni.

Naarmate we dichter bij de lente komen (Lente-equinox) blijft de zon hoger aan de hemel komen en hoe hogere hoek aan de hemel, hoe warmer het weer.

Met de Equinox (20 maart) zijn we halverwege de hoogste Zonnehoek die in juni plaatsvindt.
De zon is de belangrijkste speler in dit alles en de spirituele zon is verbonden met je innerlijke zon.

Je innerlijke tempel, waarin de heilige herinneringen van altijd, diep in je ziel worden vastgehouden.

Veel oude beschavingen baseerden hun spirituele reis, ontwaken en rituelen rond de zon.
De fysieke zon en zij symbolische spirituele zon van binnen. Veel initiaties begonnen in duisternis in een graf, daarna werden ze bevrijd en herboren in het Licht, in de grotere zon.

Dit speelt hier nu ook een rol. Zonder de uitgebreide tombes en initiaties worden we uit de duisternis geboren, in het Grotere Licht. We zijn in staat om dit proces dieper en symbolischer in onszelf te initiëren terwijl de daglichturen nu beginnen toe te nemen.

Symbolisch en diep in je eigen onderbewustzijn voel je dit en weet je dit. Deze opkomst en wedergeboorte kan op alle momenten plaatsvinden. Toch, terwijl we meer daglicht vieren, laten we ons richten op het donker van de winter die voorbijgaat (elke duisternis binnenin) terwijl het ontstaan van je nieuwe zelf, (meer glorieuze zelf) herboren wordt, om hier weer ANEW te zijn.

Ik zie en loop binnen een Gouden Stad, die gemaakt is van kristal en goud licht. De Elohim bestaan hier en vele wezens van licht. Dit is een eeuwenoude en eeuwige stad en de kinderen die daar bestaan zijn de eeuwige kinderen van het Gouden licht.

Iedereen die daar bestaat, wordt gebaad in dit glorieuze gouden licht. De tempels zijn heilig en heilig met Licht te mooi om te beschrijven. De paden, de trappen naar de tempels en de straten zijn geplaveid in glinsterend goud.

Dit is als een hemel en het is ook van een hogere frequentie waar velen bewust in zullen bestaan als ze naar een hogere frequentie verschuiven. De 5e dimensie en verder.
Met de Elohim, de Koningin van het Licht en de Goddelijke Raad van Opzieners en nog veel meer Lichtwezens, laten we NU baden in deze aanwezigheid van deze eeuwige Gouden Stad. Focus je diep van binnen om deze tempel nu in je hart te ontvangen en te zien of te voelen. Jouw DNA bevat de herinnering hieraan, zoals iedereen die akkoord is gegaan met deze aardse school, geïncarneerd met deze herinnering.

Laat het gouden licht van de eeuwige GOUDEN Zon al je bewustzijn nu baden en daar rusten zo vaak en zolang je kunt. Zodat je bewustzijn zich voorbereidt op de grotere initiatiefingen die gaan plaatsvinden.

Het einde van de duisternis, (een dood) en de wedergeboorte van een Nieuw wezen, de JIJ die zich goddelijk bewust bent van de eeuwige hemel van binnen, de Gouden stad van binnen, die altijd bad in het Gouden Licht van je Ziel, voor altijd.

Dan op aarde, staan we op als de Oude Gouden Stad, de Scheppergoden, opnieuw op.


Volledige post:
Twitter voor frequente berichten:
In Goddelijke Liefde, altijd,
L'Aura Pleiadian