dinsdag 22 november 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update Energie Portaal 5e Dimensie

22-11-2022= 2-2-2-2-2-2 trilling
SNIJDENDE TIJDSLIJNEN DIE ALS EEN CHIRURG DE OUDE TIJSLIJNEN MET ONS VERLEDEN EN KARMISCHE GRONDEN DOORSNIJDT ZONDER VERDOVING!!!!!!!!
EEN HOOGSPANNINGS ENERGIEGOLF IS STERK VOELBAAR EN GEEFT VERHOOGDE ASCENSIE SYMPTOMEN ENERGETISCHE TRANSFORMATIES o.i.v DE EXTREEM VERHOOGDE ENERGIE FREQUENTIES GEEFT HET GEVOEL VAN NIET MEER KUNNEN EN OP STERVEN NA DOOD TE ZIJN NU WE EEN KANTELPUNT NADEREN; DOORGAAN OF OVERGAVE?
STERVENSKOUD EN HEFTIGE PIJN= DOOD vh EGO
DE HARTSLAG VAN GAIA KLOPT LUID EN DUIDELIJK IN ONZE KEEL EN SCHUDT ONS COLLECTIEF FLINK WAKKER!
FLINKE HOEVEELHEDEN AAN STRESSHORMONEN WORDEN COLLECTIEF UIT DE CELLEN GESPOELD OM PLAATS TE MAKEN VOOR DE INSTROOM VAN PUUR GODDELIJKE ENERGIE!
***SR PIEKEN TOT 4 Hz TREKKEN ONS DIEP DE AARDE IN en OPENEN ONS HART HOLTEN EN HOGERHART MET UITSTROOM VAN OUDE ZWARE SLIJMERIGE OUD ZEER***ZONNEWINDEN KP 0 DOEN ONS KARMISCHE ZWARE STUKKEN NAAR DE HUIDOPPERVLAKTE BRENGEN EN DUWEN DE PORIEN OPEN WAAR NEGATIEVE ENTITEITEN LIGGEN OPGESLAGEN TER TRANSFORMATIE ***

ZEER STERKE KOSMISCHE GOLVEN MET EXTREME DETOX LYMFE EN LEVER
IMMENSE AFVOER VAN GESTAGNEERDE LYMFE VIA DE BEIDE VOETZOOLCHAKRA'S OMHOOG GETROKKEN TOT AAN CHAKRA 7 TER ZUIVERING WAARBIJ DUIDELIJK VOELBAAR DE GEDACHTENVORMEN MET LAGERE VERDICHTE TRILLINGEN GETRANSFORMEERD WORDEN MET DAARDOOR DE IJZIGE KOU-UITPUTTING-ONMACHTGEVOELENS-DESORIENTATIE-ONRUST- SPIJSVERTERINGSPROBLEMEN-OVERBELASTE PLEXUS SOLARIS

***Het kosmisch weerbericht***
Frequentiestijging; getal van 18000 nullen!! en sterk voelbaar met toename aan ascensie klachten =rusten en slapen belangrijk=theta golven= meditatie, ook dieren willen met rust gelaten worden!
SR pieken tot 4 Hz= zuiveren dmv thetagolven diep de oerwond=het gebied tussen hartholten en maaggebied met daarbij veel spanning op de maag en centraal zenuwstelsel.
KP 0 = 350 km/s geeft een des te sterkere kosmische straling waarbij de lymfestroming matig is, kan een zwaar beladen gevoel geven en niet vooruit te komen alsof je door een modderstroom moet voort bewegen, hierbij komen heel veel negatieve entiteiten vrij uit de poriën met hun eigen elektro magnetisch velden.
De SR pieken laten pieken tot 4 Hz zien= theta golven [4-8 Hz] deze geluidsgolven trillen de holten/sinussen schoon met name nu van de hartholten, ze kunnen dmv de lage bastonen diep vastgezet verdriet lostrillen.
Vanaf 40 Hz [axilaire nullijn ter hoogte van je oksels] opent ons hart voor de hogere dimensies en lichtcodes. Dit geef veel lymfe doorstroming met als gevolg; pijnlijke liezen ,oksels, heupen,borsten, darmen, knieholtes, middenrif, drukkend/gespannen maaggebied, keelpijn, pijnlijke nek en halsklieren tgv het opruimen van de afvalstoffen[fagocytose].

Ons kristallijnen lichaam is zeer gevoelig voor solaire, lunaire en lineaire golven. Via onze nekwervels lijnen we nu volledig en razendsnel uit met onze blauwdruk= oorspronkelijke vorm= verbonden aan het skelet.

Dit geeft druk en spanningspijnen langs de wervelkolom en met name tussen de schouderbladen! [tip; een warm flesje water tussen je schouderbladen leggen helpt] Tussen je schouderbladen zit het grootste energieportaal van vloeibaar licht[liquor] en oiv de drukkende kosmische golven wordt nu deze portaal doorgedrukt en opgeschoond!

Onbegrijpelijk voor ons om te bevatten nog! Deze megagrote vloedgolf van zuiver wit licht zorgt ervoor dat we mogen ontwaken en opstijgen naar grote en ongekende hoogten en is pure evolutie. Hij lost onze ego pantser oftewel lymfepantser op!

VEEL ACTIVATIE VAN ONZE KLEINERE CHAKRA'S!
GEEFT VEEL DETOX VAN ONS LYMFESYSTEEM [oplossen van ons lymfe=ego=pantser tussen chakra 3 en 4 aan de voorzijde en flanken van je lichaam]:
-koude rillingen, snotterig, grieperig, moe, longklachten, diepvrieskou, darmklachten, pijnlijke lymfeklieren, keelklachten, intense eenzaamheid, verlatenheid.
pijnlijke borsten, gewrichtsklachten, drukgevoelens schedel-nek en wervelkolomroute, gevoel van desoriëntatie en vergeetachtigheid tot aan geheugenverlies, controle drang, behoefte aan cocoonen, gevoel in multidimensionale werelden tegelijk te "lopen" etc.

Een zware eenzame en beangstigende donkere weg is de noodzakelijke zijweg op weg naar het verlichte midden pad!

Uiteraard ervaren we de krachten van het hoge frequente licht op ons fysiek lichaam als een zware druk omdat ons koolstoflichaam omgezet aan het worden is in diamanten licht o.i.v deze hoge druk!
Laten we als zoekende zielen verheugd zijn dat we dit mogen meemaken ook al zijn we er SPUUG en SPUUGZAT van. We zoeken dit licht al zolang en maakten een innerlijke diepe en ongekende crisis door en vroegen ons wanhopig af waarom? Hierom dus. De diepe crisis en het eenzame en verloren gevoel dwong ons naar binnen te keren en door de duisternis af te dalen wanhopig een uitweg te zoeken.
We leefden horizontaal en vervulden onze emotionele behoeften, hierbij keken we door een bril; het rechter brillenglas liet licht zien en het linker brillenglas liet zwart zien, het lichte glas was goed en mooi en oké, was winnen en macht, bezit, aanzien, materieel voordeel, de buitenkant dus en het zwarte glas liet het mindere zien, fout, verkeerd, niet mooi, lelijk, verliezen, armoede, minderwaardig etc .etc.. Dualiteit dus en ego oftewel de 3e Dimensie. In een crisis kom je door het donkere brillenglas te zien en zo voel jij je dan ook; minderwaardig, lelijk, grauw, onbeduidend, armoedig, vermoeid alleen en verlaten.
Het dwingt je nu door deze donkere brillenglas naar binnen te keren uit pure wanhoop en gaan we verticaal naar beneden en weer naar boven.

We ontmoeten de zwarte slang= staat symbool voor de slingerende dikke darm overlopend in de dunne darm en eindigt in de maag, slokdarm, om uit te komen in de mond waar de zwarte slang zijn woede en frustratie, angsten en onmacht in uitspuugt, en het uitschreeuwt als een oerschreeuw en zo zijn vastgehouden gif verwijdert uit zijn systeem.

We doorlopen dus in omgekeerde volgorde ons spijsverteringsstelsel, vandaar de uitdrukking-je shit opruimen!.

Uiteindelijk komt het erop neer dat in onze darmen heel veel oud zeer vastzit [immuunsusteem=lymfe=koude stroom alsof je onder een ijslaag ligt] Dit stamt nog uit de kindertijd toen ons brein nog niet volgroeid was en vele pijnlijke ervaringen zich hebben vastgezet [lymfe-ego pantsering chakra 3-4 ] Dit ego pantser lost nu geleidelijk op o.i.v de binnenstromende lichtgolven. Dit ego pantser is dus letterlijk de plek waar jij in de kou stond, ongezien, ongehoord en verlaten van iedere vorm van warmte en steun. Dit wordt nu flink aan ons gespiegeld door de wereld om ons heen deze oude pijn = triggerpoints 'aanraken" [fibromyalgie en cme].

Veel vastgehouden en weggestopte verdriet komt los nu we ons alleen en verlaten voelen op deze heilige=helende eenzame weg. [in de darmlussen opgeslagen middels een slijmlaagje]]
In omgekeerde volgorde komt deze shit er nu uit en het is nogal wat, het kan er zelfs via je neus uitkomen in de vorm van slijm!

Signalen dat we mogen loslaten en onze zielen pad mogen vervolgen zoals we bedoeld zijn in onze puurste vorm zonder vervormingen en zonder afhankelijkheid van anderen hun mening.
De emotionele afhankelijkheids banden [aanhechtingsbanden -en pezen aan je skelet] worden losgemaakt van iets of iemand buiten onszelf. Zodat we weer in de juiste en perfect op maat gemaakte pasvorm [oorspronkelijke blauwdruk]. Dit veroorzaakt de groeipijnen en het gevoel zowat uit je borstkas te knappen=expansie van ons lichtlichaam.

SYMPTOMEN Voor velen van ons is de druk weer sterk voelbaar!
Druk op de schedel en hersenen, wervelkolom en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven hartritmestoornissen, benauwd, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, darmklachten, gassen, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten, gezwollen lymfeklieren, heftige depressieve gevoelens tgv de energieverschuivingen in je lichaam=pure opruiming.
De verhoogde energiegolven geven weer een versnelling van het lichtlichaam en dus pijn en spierklachten incl. vibrationele griep. Doordat we gedwongen worden tot rust gaan de organen ont -stressen en gooien allerlei opgehoopte emoties en afval eruit, zo loopt chakra 3 snel vol en is overgave gevraagd. Het lichtlichaam ontwaakt en is bezig met he uitlijnen en licht geeft eerst fysiologische pijn.

Rust en stilte, vertrouwen en overgave afgewisseld met matige beweging. Veel water drinken en geloven in dit schitterende levenslicht dat voorzichtig hier en daar gloort als kleine flitsende lichtpuntjes!

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!
TIP Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade van Nicole Jansen. Ze geven bv gelijk een goede aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

Overgave, aarden ,vertrouwen en respect voor jezelf en het immense schoonmaakproces waar je nu als voorloper middenin zit zijn noodzakelijke handvaten om mee te bewegen in dit alles zuiverende licht. Luister goed naar je lichaam en niet naar je redenerende en dwingende hoofd= de ommekeer!

***Een zeer rommelig allegaartje wat er bij mij aan info binnenkomt vandaag via mijnstampotje uit de losse pols. Wat een schoonmaak proces! Ik heb de hele nacht liggen rillen van de ijzige kou met het gevoel van stervens koud te zijn. Van het schrijven vd dagelijkse update's word ik gelijk rustig en ben ik in mijn element, maar wat een rit, wat een heftigheid, als je toch niet weet waar dit mee te maken heeft dan bel je toch gelijk 112 ? ***
Marjolein Ingrid Soulpursang